pisic Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Colegii care repara masini de spalat si doresc sa mai discutam despre defecte , furnizori de piese noi , sau sa ne ajutam cu unele piese , dump-uri si asa mai departe , pot sa ma adauge pe mess la id rusuioan2003 . Multa sanatate si spor la munca Link spre comentariu
ALEy Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Buna idee ! Pentru toate tipurile constructive de Electrocasnice de la fierul de calcat la video proiector puteti apela si la e-mail:[email protected] http://www.electroextrem.ro Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Vad ca cei de la firma de mai sus si-au trecut orarul de la atelier, dar nu si-au trecut pe nicaieri localitatea/localitatile in care au acele ateliere, poate imi scapa mie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Poate nu conteaza,vin oriunde Mie imi place prezentarea(fara nici o aluzie la firma de fata)...colectiv de "ingineri si tehnicieni"cu vasta experienta in domeniu,si te trezesti acasa cu un copilas,care habar n-are cu ce se mananca,dar are telefon si imediat rezolva cu "suna un prieten" sau "fifty-fifty" E laudabil ca mai functioneaza astfel de centre de depanare,pt ca e o problema sa gasesti asa ceva in ultimul timp,numai ca daca ne uitam la plaja mare de lucrari abordate,ori nu prea au de lucru,si au pus de toate,ori e doar pt reclama...e destul de greu de inchegat un asemenea colectiv in vremurile noastre,cu exceptia ca e doar unul singur care stie de toate si ce pica,rezolva.Era interesant de afisat si ceva preturi orientative,gen lei manopera/ora pt ca nu de mult,m-a abordat o cunostiinta pt schimbarea rulmentilor la o masina de spalat aeg,generatie noua,deci cuva acrilat...la o firma specializata,i-au cerut 500 lei pe factura,cu tot cu transport,din care explicatia a fost ca 200 lei sunt materiale.Am rezolvat treaba in 3 ore cu tot cu transportul mortului "de si la" acasa,cumpararea rulmentilor si simeringului cu doar 60 lei(cu factura),si demontarea inclusiv a cuvei pt a scoate tamburul(asta presupune dezbracarea completa a masinii de coasca exterioara,a ramas cuva pe telescoape,vizitabila din orice unghi )Deci,dupa calitatea lucrarii,pretul e un amanunt semnificativ in asemenea anunturi(repet,ce-am scris,nu are nici o legatura cu firma in discutie,trebuie sa admitem ca mai pot exista si oameni seriosi pana la proba contrarie,doar ca sunt rari,si ne-am obisnuit cu tunurile firmelor,care la randul lor sunt jumulite de stat).Eu oricum,le doresc succes,sa abordeze problemele cu seriozitate si profesionalism,si sa tina cont ca profitul poate iesi si din nr de cazuri rezolvate,nu numai din cateva disperate,in care omul nu are ce face,si accepta conditiile impuse...de cele mai multe ori nu le accepta. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Vad ca cei de la firma de mai sus si-au trecut orarul de la atelier, dar nu si-au trecut pe nicaieri localitatea/localitatile in care au acele ateliere, poate imi scapa mie.Pariez ca sediul este in Bucuresti ..... Link spre comentariu
dem3ntor Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 pai, da, unde sa hie dom'le?ce mai exista altceva in rumania in afara de bucale? :P Link spre comentariu
ALEy Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Multumesc pentru toate corectiile aduse de colegi !Da suntem citiva colegi de lucru si facultate ce am dorit sa punem pe picioare o mica firma ca fiecare sa aiba de lucru si un pic de timp pentru el (de uni cu chimioterapie alti cu copii).Si cum intimplator suntem din Bucuresti ce sa facem?Referitor la cei ce nu sunt din Bucuresti de cite ori am fost solicitat atit pe forum cit si telefonic am ajutat cit de mult am putut fara rezerve sau contracost.Cititi din recomandarile de la sectiune: Depanari casnice .Nu dorim dect sa ajutam si in acelasi timp sa ne facem si meseria,avind in vedere si cite locuri de munca sunt disponibile la pregatirea pe care o avem.Scuze ca nu putem multumi pe toata lumea oricit de mult am dorii acest lucru.Totusi daca aveti probleme si va putem ajuta va stam la dispozitie cu toata experienta acumulata in 28 de ani. Link spre comentariu
pisic Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Si pe la Tg-Mures mai reparam .... Link spre comentariu
Gabriel Paduraru Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 @ ALEy - am o masina de spalat Whirlpool AWM 807 si scoate un zgomot ciudat pompa de evacuare. Am desfacut-o si era plina de fosfat pietrificat. Probabil ca nu mai etanseaza bucsa de sub elice. As avea nevoie de o pompa noua, e cu motor la 220 v 50 Hz. De asemenea s-a stricat si garnitura de la filtrul pompei. Link spre comentariu
ALEy Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Vedeti raspunsul in MP ! Link spre comentariu
pisic Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Ar fi interesant sa mai cunoastem si alti colegi , sa ne spuna la ce gama fac service , si care e tendinta pietei de profil. Link spre comentariu
ipotexas Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Poate nu conteaza,vin oriunde Mie imi place prezentarea(fara nici o aluzie la firma de fata)...colectiv de "ingineri si tehnicieni"cu vasta experienta in domeniu,si te trezesti acasa cu un copilas,care habar n-are cu ce se mananca,dar are telefon si imediat rezolva cu "suna un prieten" sau "fifty-fifty" E laudabil ca mai functioneaza astfel de centre de depanare,pt ca e o problema sa gasesti asa ceva in ultimul timp,numai ca daca ne uitam la plaja mare de lucrari abordate,ori nu prea au de lucru,si au pus de toate,ori e doar pt reclama...e destul de greu de inchegat un asemenea colectiv in vremurile noastre,cu exceptia ca e doar unul singur care stie de toate si ce pica,rezolva.Era interesant de afisat si ceva preturi orientative,gen lei manopera/ora pt ca nu de mult,m-a abordat o cunostiinta pt schimbarea rulmentilor la o masina de spalat aeg,generatie noua,deci cuva acrilat...la o firma specializata,i-au cerut 500 lei pe factura,cu tot cu transport,din care explicatia a fost ca 200 lei sunt materiale.Am rezolvat treaba in 3 ore cu tot cu transportul mortului "de si la" acasa,cumpararea rulmentilor si simeringului cu doar 60 lei(cu factura),si demontarea inclusiv a cuvei pt a scoate tamburul(asta presupune dezbracarea completa a masinii de coasca exterioara,a ramas cuva pe telescoape,vizitabila din orice unghi ) Deci,dupa calitatea lucrarii,pretul e un amanunt semnificativ in asemenea anunturi(repet,ce-am scris,nu are nici o legatura cu firma in discutie,trebuie sa admitem ca mai pot exista si oameni seriosi pana la proba contrarie,doar ca sunt rari,si ne-am obisnuit cu tunurile firmelor,care la randul lor sunt jumulite de stat).Eu oricum,le doresc succes,sa abordeze problemele cu seriozitate si profesionalism,si sa tina cont ca profitul poate iesi si din nr de cazuri rezolvate,nu numai din cateva disperate,in care omul nu are ce face,si accepta conditiile impuse...de cele mai multe ori nu le accepta. Adica manopera + deplasare+rulm+simering total 60 lei? Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Adica manopera + deplasare+rulm+simering total 60 lei?Nu,doar materiale cumparate(rulmenti,simering si un tub de silicon,din care am folosit mai putin de jumate)...am spus ca era vorba de o cunostiinta,nu ma ocup in mod frecvent de asa ceva,si nici acum nu ma bagam,daca nu vedeam oferta de pret nesimtita...cat mai poate fi transportul pe 11km(dus-intors,urban) si manopera ca sa ajungi de la 60 lei la 500 lei?Acum dupa ce-am rezolvat problema,pot spune ca se putea rezolva si la locul faptei,omul avea un garaj generos(si mai ales curat) unde ma puteam desfasura in voie,dar am preferat s-o car la atelier,pt ca nu stiam ce ma asteapta.Cuva era in suruburi imbinata,nu a trebuit taiata...eu zic daca se limitau la vreo 250 lei poate il sfatuiam sa apeleze cu incredere,dar asa s-a vazut pe fata ca e vorba de excroci care din lipsa de clienti,cand prind pe cate unul la necaz,il jupesc de nu se vede...si la final,ma intreb, care a fost castigul lor?...in mod sigur recomandare nu vor primi,ba dimpotriva,pe toti ii voi sfatui sa-i ocoleasca,deci lacomia nu duce la nimic bun intr-o astfel de activitate.Nimeni nu vrea pomana,dar nici pret la dublu. Link spre comentariu
pisic Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Adica manopera + deplasare+rulm+simering total 60 lei?Nu,doar materiale cumparate(rulmenti,simering si un tub de silicon,din care am folosit mai putin de jumate)...am spus ca era vorba de o cunostiinta,nu ma ocup in mod frecvent de asa ceva,si nici acum nu ma bagam,daca nu vedeam oferta de pret nesimtita...cat mai poate fi transportul pe 11km(dus-intors,urban) si manopera ca sa ajungi de la 60 lei la 500 lei?Acum dupa ce-am rezolvat problema,pot spune ca se putea rezolva si la locul faptei,omul avea un garaj generos(si mai ales curat) unde ma puteam desfasura in voie,dar am preferat s-o car la atelier,pt ca nu stiam ce ma asteapta.Cuva era in suruburi imbinata,nu a trebuit taiata...eu zic daca se limitau la vreo 250 lei poate il sfatuiam sa apeleze cu incredere,dar asa s-a vazut pe fata ca e vorba de excroci care din lipsa de clienti,cand prind pe cate unul la necaz,il jupesc de nu se vede...si la final,ma intreb, care a fost castigul lor?...in mod sigur recomandare nu vor primi,ba dimpotriva,pe toti ii voi sfatui sa-i ocoleasca,deci lacomia nu duce la nimic bun intr-o astfel de activitate.Nimeni nu vrea pomana,dar nici pret la dublu. Acel 500 sa nu fi fost pretul unei cuve noi ) Oricum e destul de greu de ajuns la 500 , ar trebui sa fie rupta crucea , si sa fie cuva injectata. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 N-au avut tupeu sa treaca pe devizul estimativ decat rulmenti si simering,plus consumabile(care or fi fost in acceptiunea lor) si transport..N-a fost vorba nici de cruce,nici de cuva,ca daca era de taiat poate ma gandeam si eu de 2 ori inainte sa accept sa-l ajut...n-am taiat niciodata cuva si nu stiu la ce sa ma astept,dar asta era prinsa in suruburi autofiletante,si la 2 s-a stricat filetul,dar am avut loc sa bag surub m4 cu piulita,era gaura strapunsa.Una peste alta,baietii au cam dat-o in fasole cu pretul,si au avut de pierdut.Lasand pretul la un nivel rezonabil,in care sa mergi la castig nu la tepuiala,ajungi la vorba evreului...eu nu pierd niciodata,castig mai putin,dar castig. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum