Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMPLIFICATOR AUDIO

claw

Postări Recomandate

Salut tuturor !Am un aplificator care functioneaza pe 4*irfp 9240+ 4*irfp240...problema este ca nu stiu cu cat sa-l alimentez :cry: L-am alimentat cu +/-32 si atunci cand incerc sa dau volumul mai tare incepe sa se auda simtitor prost....va rog ..ajutati-ma cu alimentarea ... :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 lună mai târziu...

da intradevar asa este .Este un fet400.M-am interesat pe net si am comparat ce am eu si ce am gasit pe pagina respectiva. :aplauze . MULTUMESC PENTRU AJUTOR!!! :101 ACUM PROBLEMA ESTE "CUM LE ALIMENTEZ" PENTRU CA AM DOUA .CEVA SFATURI SI SCHEMA MI-AR SI DE FOLOS...MULTUMESC!

Link spre comentariu

Pe net scrie ca trebuie alimentat cu +/- 70v tensiune dubla ... l-am alimentat cu +/-43v si se aude destul de naspa la un volum crescut pe sarcina de 8ohmi... Cineva mi-a spus ca am nevoie de un traf de 50x2 c.a. si ca prin punte redresoare si filtraj o sa iasa aprox. +/-70 max. Acum nu sunt sigur daca e asa cum mia spus ....vreau si alte pareri...multumesc!

Link spre comentariu

ceva poze...Mentionez ca montajul cu fitraj + puntea redresoare nu e facut de mine...in acest caz amandoua kiturile se alimenteaza cu acelasi sursa de curent continuu...oare e bn?eu as fi vrut sa le alimentez individual ,fara nici o legatura intre ele.Doua punti redresoare si doua kituri de filtraj ...asa as fi vrut ...Dar vreau si alte pareri>>>

post-71617-139829563875_thumb.jpg

post-71617-13982956388_thumb.jpg

post-71617-139829563885_thumb.jpg

Link spre comentariu

pai traful scoate 2x50 volti curent alternativ,dupa redresare veti avea +/-70 volti curent continuu.va trebuie o punte de minim 50 amperi iar pentru filtrare 2 condensatori de 15000-22000 mF/80-100 volti.se vor alimenta ambele kit-uri din aceeasi sursa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări