m4xx Postat Iunie 21, 2006 Partajează Postat Iunie 21, 2006 carcasa asta e cumparata..ca facuta in diy.....nu prea iese asa :rock: add si eu la mess ....sper sa nu te deranjez prea mult :partyman: :weedman: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 21, 2006 Partajează Postat Iunie 21, 2006 @extasy 2525, a iesit fain carcasa ta home-made. Ai rabdare, nu gluma. Si indemanare. Intrebare de baraj: cu ce ai taiat tabla? Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 21, 2006 Partajează Postat Iunie 21, 2006 Tabla am taiato cu un fierastrau pendular..si luata la pila sa iasa dreapta ca nu am putut taia cu fierastraul perfect drept..... Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 carcasa asta e cumparata..ca facuta in diy.....nu prea iese asa :rock:Da cea neagra este cumparata din comert, este un exemplu pt gerula ca vroia sa ia o carcasa...iam dat pm de unde sa o ia dar nu iam putut atasa acolo poza cu carcasa....si sincer sa iti zic cred ca se poate face....fratele meu este la seral momentan la profilul de mecanica sau asa ceva ( profilul care se ocupa cu prelucrarea metalului...sti cum e la scoala pilesti, indoi chesti de genul asta )si imi pare rau ca a intrat in vacanta ca ii puteam da foaia mea de aluminiu sa mio taie la milimetru si sa o indoaie cum vreau eu si multe altele....si cred ca iesea mult mai interesanta ca cea cumparata....asa ca se poate face si o carcasa dinaia daca ai scule Link spre comentariu
m4xx Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 deci eu fac la facultate ce zici tu acolo....bine teorie..nu practica.....carcasa din poza...nu o poti realiza faca o masina de stantare, fara o masina de taiat cu ghilotina si multe alte...eu ma refer aicea la realizarea unu numar de x.000 bucati...asa acasa...mai tragi cu patentu...o indoi la o menghina...sau mai stiu eu...dar ca aia din poza...nu-ti iese.. :supz: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 Acasa da...nu o sa iti iasa niciodata Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 zici ca ai dat pe o foaie de aluminu 1.600.000..locul l-am retinut..stiu obor-ul de mic copil :yawinkle: dar ce dimensiuni avea placa..zici ca ai impartit-o la 3 persoane.....a ajuns pentru toti?? :tonqe: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 A ajuns. Placa avea 2mp (1m x 2m). Eu am luat jumatate, ceilalti cate un sfert. Tabla arata bine, fara zgarieturi. Cine a taiat-o (eu am luat-o dupa vreo saptamana de la cumparare, prin amabilitatea lui Extasy2525) a taiat-o destul de drept. Oricum, si eu am decupat-o in seara asta cu pendularul si trebuie sa o mai indrept. Pot sa-ti zic ca o cutie de 315x285x110 cu 3 pereti despartitori necesita ceva mai mult de 0,5mp. Ce-i drept, peretele din fata e dublu. Cornier si profile U pentru ce mi-a mai trebuit am gasit la Praktiker, zona cu materiale de constructii (se mai folosesc pe la colturi de pereti din rigips si in alte 1000 de scopuri pe care nu le banuiesc, dar nici nu ma intereseaza). Link spre comentariu
Gerula Postat Iunie 28, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2006 As vrea, daca nu va deranjez, sa-mi spuneti ceva preturi (umane) pentru o carcasa de amplif facuta din Al, de catre voi. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 As vrea, daca nu va deranjez, sa-mi spuneti ceva preturi (umane) pentru o carcasa de amplif facuta din Al, de catre voi.My friend, eu te-as ajuta, dar nu am nici timp si nu sunt nici asa de indemanatic (cateodata zici ca am 2 maini stangi :rolleyes: ). Mai bine ia legatura cu Extasy, mai ales ca e tot din Bucuresti.PS: Are muuulta rabdare, ai vazut cum a gaurit tabla aia? Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 gerula am eu o carcasa de vanzare..radiatoare de aluminiu puse pe lateral ,dimensiunea radiatorului 300X100X35 mm carcasa este de culoare neagra contruita partial din aluminiu..are si manere in caz ca doresti sa o duci de colo colo..... :rolleyes: o sa pun curand si poze cu ea... Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 voi posta acum si cateva poze cu o carcasa (zic eu) foarte reusita,e facuta standard pentru rack cu inaltimea de 9 cm/.... Link spre comentariu
Gerula Postat Septembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2006 Revin.Imi pare rau sa o spun, dar nu ma priviti ca potential client.Si eu incerc sa castig din electronica.Asta nu inteleg.Eu vreu sa-mi fac un amplif auto care sa arate "bengos" si sa si merga bine, nu chinezarii.Deci carcasa - 600.0002*amplificatore MOSFET 100W - 2*300.000 =600.000ridcator de tensiune- traful - 150.000- 2MOSFETI comuatie- 150.000- driver 50.000- restul pieselor 50.000- fire, mufe, butoane - 70.000-----------------1.7 milpret daca cumpar una second = 1.5 milAre rost sa contruiesc asa ceva ? Link spre comentariu
Fernandes Postat Septembrie 16, 2006 Partajează Postat Septembrie 16, 2006 Foaie de aluminiu am cumparat eu mai ieftina ca la obor de la depozitul BADUC de pe soseaua giurgiului(pe o straduta) cu 125 ron foaie de 2.5m x 1.25m de 1mm.Au acolo orice toate prostiile de la nituri pana la sarma ghimpata.Nu far reclama ci doar vreau sa ajut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum