Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreu o carcasa buna, care sa si arata bine.

Gerula

Postări Recomandate

Am un amplif, dar nu stiu cum sa-i fac carcasa plecand de la componente noi.Stiu ca pot adapta una mai veche dar eu vreau una noua.1. Nu vreau d-alea de la ..., la 300.000 bucata2. Daca s-ar putea sa fie integral din Al.Dar cum il prelucrez sa ai si el un aspect cat de cat... ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extasy2525

9

• m4xx

6

• Gerula

5

• yo9hrb

3

Top autori în acest subiect

De cumparat nu stiu de unde sa iti recomand :(. Eu miam facut o carcasa singur din aluminiu, avantajul e ca tio faci tu la marimea dorita. Am folosit foaie de luminiu de 1.5, cornier de aliminiu si niste suruburi cap cruce de 3 cu cap inecat si vreau sa iti zic ca arata mai bine decat alea din comertz :), am facut filet in cornier cu tarod si a iesit perfect si chiar mai ieftin cu mult (daca imi luam o carcasa din comertz de 300.000 nici nu avea marimea dorita, nici nu arata cum vroiam eu.....pe cand eu am dat pe foaie 400.000 vreo 100.000 pe suruburi si cornier am facut eu rost, dar de bani astia pot sa imi fac 2 cu si designul care il vreau eu). Acum depinde de ce dispui alegi ce e mai bine :)

Link spre comentariu

O sa pun o poza cu ce mia iesit pana acum...finalul o sa il vedeti cam in 2 saptamani maxim....foaia de aluminiu am luato de la obor, suruburi de pe la maica domnului ( 30 buc la punga), tarod din targ de la big...burghie tot de pe maica domnului...ce sa mai va zic? :)

Link spre comentariu

LOL...leam dat manual....nu aveam alta posibilitate.....am masurat frumos cu linia o distantza de 8mm intre gauri, porma am punctat si am dat gaurile cu un burghiu de 2 si porma leam largit cu burghiul de 4. Toata treaba a duram cam 1 ora juma. Nu am avut aparatul in ziua aia la mine sa fac pozele si dinaintea gauriri sa pot fi mai mult detailat...Foaia de luminiu costa 1.600.000 :( .... eu am cumparato cu inca 2 baieti de pe forum si neam impartito.

Link spre comentariu

Momentan doar am slefuito partial....mai trebuie sa o slefuiesc cu o chestie gen cum e partea aia de la buretele de vase mai rigida si porma sa o dau cu un spray de masina..lac :)

Link spre comentariu

Unde se gasete Al la Obor?Ai putea sa-mi explici si mie ?Intr-adevar arata bine carcasa.Am auzit ca sunt firme care vand Al si-l taie dupa dimensiunile cerute de client.

Link spre comentariu

Aluminiu gasesti la obor pe partea cu aia care vand unditze, lansete..pesti pt acvariu chesti de genul asta...pe partea aia iesi din piatza si ai sa gesesti niste niste magazine la strada care vand tot felul de chesti dinastea...inclusiv foaie de Al....despre firme care taie nu stiu unde poti gasi, dar cred ca costa cam mult. Tiam atasat poza de la carcasa care tiam zis in PM.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări