MifTy Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Eu as face altfel.Adaugat o alta sursa televizorului la 12V-in functie de tensiunile necesare (3,3V,5V,24V,asta trebuie vazut exact) cred ca se poate modifica un incarcator de laptop pentru auto sa scoata aceste tensini.Oricum unul mai rasarit nu orice chinezism.La fel si pentru receptor.Asta sa nu se faca o sursa de la 0.Iluminarea tot cu led dar la 12VUn acumulator auto si un panou solar lasate la locatia respectiva,eventual cand autonomia acestuia nu e suficienta se cupleza si cel al masinii.singura soluție de bun-simț și eficientă atât pe termen scurt cât și pe termen lung, a rămas nebăgată în seamă... ba chiar s-au găsit câțiva să-l ia pe gabiz peste picior...vă felicit, domnilor, pentru insistența cu care vreți musai să aruncați energia pe pierderi și pe ineficiență!!! Link spre comentariu
Vizitator georgiana32 Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Foarte tare ideea. Eu as vrea sa fac becul din camera sa se aprinda in momentul in care bat din palme. Nu stiu cum ar trebi sa procedez! Link spre comentariu
Vizitator ionut100 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 E prea putin pt un acumulator auto,care nu e facut pt asa ceva. Il omori repedePana la ce tensiune poate sa coboare un acumulator auto,fara sa fie afectat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum