Vizitator Strainul Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Link spre comentariu
Luca Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Tampenii, Pacat ca sunt oameni ce cred in asta... Link spre comentariu
Vizitator Strainul Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 De fapt era ,,experimentul,, unui Dr Lirpa Sloof care citit invers inseamna pacaleala de 1 Aprilie....scuze pentru postarea inutila (am citit prea tarziu).Se poate inchide,cu scuzele de rigoare Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Nu trebuie sa se inchida. Trebuie sa ramina aici ca sa vada si altii !!! Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 e o vrajeala de 2 lei... dar de asta ce ziceti?? nu prea mai pare a vrajeala... Link spre comentariu
Vizitator basil45 Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 o fi pe langa vreun emitator... Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Cred ca are vreo statie de emisie Receptie si are curent de RF si daia cred ce se aprinde,Referitor la postarea lui "Strainul" mai erau cateva cu quartzul de la bricheta dadea scanteie si alimenta consumatoare de cateva sute de wati. Mai nou si candelele produc energie ;) Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 strombi daca privesti bine la individ nu prea poate sa aprinda ambele lumanari cu aceasi mana (e greu tare) si e nevoit sa tot schimbe mainile pe sub masa priveste secunda 2:20 mai bine ne zici unde ai gasit animatia cu motorul e interesanta poate pui un link , multumesc Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 vfp_mihai a spus: mai bine ne zici unde ai gasit animatia cu motorul e interesanta poate pui un link , multumesc http://www.firemechs.hexat.com/Mechrockers Uite aici Biela Manivela si blocul motor pe care il am in semnatura. Link spre comentariu
eugeniusro Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 smecheria este ingenioasa, din cate se observa bobina este prinsa de un magnet, lipita cu ceva ce pare izolant (superglue), in realitate sub stratul generos de lipitura este plasata o mica baterie AG3 iar sub cealalta lipitura este plasata alta baterie invers astfel incat prin magnetul metalic acestea se inserieaza, se si vede pe aparatul de masura o tensiune de -5V (daca ar fi fost vorba de inductie nu am fi avut tensiune continua) iar bobina mare are de fapt o intrerupere pentru a nu scurcircuita bateriile acolo unde se imbina cu cealalta spirala mica deschisa, este o lipitura tot cu material izolant vopsita argintiu astfel incat sa para ca e vorba de o lipitura cositorita. Link spre comentariu
Vizitator Alinush Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 eugeniusro a spus: smecheria este ingenioasa, din cate se observa bobina este prinsa de un magnet, lipita cu ceva ce pare izolant (superglue), in realitate sub stratul generos de lipitura este plasata o mica baterie AG3 iar sub cealalta lipitura este plasata alta baterie invers astfel incat prin magnetul metalic acestea se inserieaza, se si vede pe aparatul de masura o tensiune de -5V (daca ar fi fost vorba de inductie nu am fi avut tensiune continua) iar bobina mare are de fapt o intrerupere pentru a nu scurcircuita bateriile acolo unde se imbina cu cealalta spirala mica deschisa, este o lipitura tot cu material izolant vopsita argintiu astfel incat sa para ca e vorba de o lipitura cositorita.Un mare fake. Link spre comentariu
pusttiu Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 pe zi ce trece se observa din ce in ce mai mult sloganul : lumea e plina de prosti si multi se imbogatesc pe asta.e jale cu tot ce e pe net, multi cred si prea putini cunosc Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Multi pun botu' la astfel de "demonstratii".Cei care au putin habar de electricitate,stiu ca asa ceva este imposibil.Trebuie sa fii extrem de naiv(ca sa nu zic vorbe grele) sa crezi asa ceva. Poate sa incerce oricine sa refaca "experimentul" si sa se convinga singur de veridicitatea celor prezentate.Ce este chiar asa de greu sa ai un multiplu stecher,un bec si un aprinzator de bricheta cu quartz.Spor la experimentat. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Cu 2 AG3 un bec plafoniera auto de 12V/2W nu lumineaza deloc! Ce-s explicatiile astea doar de dragul de a te baga in seama? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum