om_bland Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Va rog frumos care dintre voi se pricepe, puteti sa-mi spuneti cum se regleaza frecventa la un tv alb-negru, (atunci cand cei de la firma furnizoare de cablu modifica frecventa) , tv-urile acestea nu mai receptioneaza programe deloc...Cineva mi l-a reglat si merge cat de cat , dar nu mi-a permis sa vad si eu cum se acordeaza in banda din nou :(. Este dificil ? Necesita vreo aparatura speciala , inafara de surubelnite fine? Multmesc anticipat pentru raspunsuri ! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Daca modifica norma de sunet nu mai umblati la reglaje "din surubelnica" ca-l puteti compromite definitiv. Lasati-l asa si incercati sa-i montati un modul bistandard. Daca va referiti la modificarea frecventelor canalelor receptionate atunci aveti nevoie de un tuner de banda larga, hiperband. Link spre comentariu
om_bland Postat Noiembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Acest tuner de banda il poate monta orice electronist ? Cam cat costa aceasta modificare?... Tunerul de banda se monteaza pe cablu care intra in tv cum erau pe vremuri acele montaje care permiteau vizionarea programelor codate gen : HBO ?... Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Inprimul rand era bine sa stim exact ce tv este.Apoi cum se manifesta. Link spre comentariu
om_bland Postat Noiembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Televizorul meu este exact ca acesta din link : http://www.okazii.ro/televizoare/crt/te ... -a39826960 / singura diferenta este ca pe al meu scrie : ITC600T in loc de : Sport233E ! Televizorul a fost reparat i s-a schimbat ecranul si alte piese carora nu le stiu denumirea... mi s-a spus ca l-a acordat in banda . Merge 30 minute bine cu imagine clara si sonor clar, dar dupa aceste 30 minute sonorul isi pierde claritatea pe anumite programe/ pe alte programe ramane neschimbat , iar pe altele se modifica doar putin ! Indiferent daca este rece sau cald , imaginea este aceeasi . Daca il las 10 min sa se raceasca , iar 30 minute se aude clar sonorul. As vrea sa stiu daca se poate : este greu de reglat un tv alb-negru la capitolul frecventa si imagine? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 E greu de reglat daca nu ai experienta.Totusi parerea mea este ca acolo e ceva defect si nu rezolvi nimic cu reglajul.Daca ar fi dereglat nu ar merge nici rece. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum