Vizitator catalinw Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Am achizitionat senzorul de miscare din poza si as dori daca puteti sa ma ajutati sa-l instalez. Imi puteti spune cum sa fac legaturile dintre priza, senzor si lampa? Mentionez ca nu am nici un fel de cunostiinte despre electronica/electricitate. Deci daca puteti, va rog sa imi oferiti instructiuni cat mai detaliate (de ex: firul albastru unde, ala maro unde etc). Mentionez ca firul albastru si maro eu l-am pus si nu stiu daca e bine. Si nici lampa pe unde sa o scot. Multumesc mult.Am atasat si instructiunile cu care a venit Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 legi becul de N si de L cu sageata care arata afara. Link spre comentariu
Vizitator catalinw Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Care sageata? Puteti incercuit pe poza mea si atasa? Sau luandu-le de la stanga la dreapta, (prima fiind cea de la L si care arata in sus, si ultima cea oblica) spune care din ele? 1,2 ,3 sau 4? Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 vezi in imagine.............. Link spre comentariu
iuli09 Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 http://tiandti.files.wordpress.com/2011/05/jq30.jpg Link spre comentariu
Vizitator catalinw Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Cred ca am inteles. Si lampa o conectez acolo unde se afla cerculetul ala cu X presupun. Multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum