Gabriel_S Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Multumesc pt sfat,m-am gandit sa-l duc la una din cele 4 reprezentante sharrp din Buc.Dau 3-4 mil dar macar imi dau factura,nu ma duc la un service si sa imi ceara 4 mil si sa nu emita factura .Si apropo bani astia la cei de la reprezentanta nu le intra lor in buzunar,deci nu au nici un interes sa ceara cine stie cat.Dar sant dispus sa ofer acesta suma la ei.keep dreaming... Link spre comentariu
Vizitator adrian_robert Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Multumesc pt sfat,m-am gandit sa-l duc la una din cele 4 reprezentante sharrp din Buc.Dau 3-4 mil dar macar imi dau factura,nu ma duc la un service si sa imi ceara 4 mil si sa nu emita factura .Si apropo bani astia la cei de la reprezentanta nu le intra lor in buzunar,deci nu au nici un interes sa ceara cine stie cat.Dar sant dispus sa ofer acesta suma la ei.keep dreaming... ESTI DUS CU PLUTA ,scuze!!! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 ESTI DUS CU PLUTA ,scuze!!!Cred ca tu ESTI DUS CU PLUTA >ai consumat ceva inainte sa scrii ?? Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 (editat) Va rog sa ma ajutati cu un un dump(memoria =BR24S64M) la acest model de tv:Sharp LC-32D44E. Pe MB(care contine si T-con)scrie:QPWBXE449WJN4.Multumesc. Editat Februarie 27, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum