Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

6p13s mod trioda

simson

Postări Recomandate

Auditie amplificator 6P13S PP triode mode.

Am facut o vizita colegului ”simson” in cursul zilei de ieri pe la ora 18. 

D.p.d.v. al aspectului vizual am amplficatorului pot spune ca este lucrat ingrijit si arata ”fain”.

Am ascultat Dire Straits, Leonard Cohen, s.a.

Sunetul a fost deosebit:

- dinamica mare

- brum inexistent

- basi fermi, plini

- fara distorsiuni (vorbesc de cele pe care le simte urechea)

Cel mai bun amplificator pe care l-am ascultat. 

Incredibil pentru un push - pull de 10 - 16w putere. (boxe cu difuzoare de banda larga Fostex - horn)

Felicitari pentru userul simson (dl. Bela) si pentru userul LMO (dl. Lazaroiu) - realizare transformatoare de iesire si conceptie schema!

Cu adevarat un amplficator exceptional din toate punctele de vedere!

Link spre comentariu

Un amplificator nu poate fi mai bun decat traful de iesire cu care este inzestrat!Dar si tolele au meritul lor, care au fost procurate de mine de la ...Fier Vechi,la un pret de nimic.Tot asa am procurat tole E20 de 0,2mm si trafuri permaloy din centrale telefonice analogice dezafectate.Don Lazaroiu a stiut sa valorifice calitatea tolelor, dupa ce i-am comunicat inductanta obtinuta la 100spire bobinate.

Link spre comentariu

Un amplificator nu poate fi mai bun decat traful de iesire cu care este inzestrat!Dar si tolele au meritul lor, care au fost procurate de mine de la ...Fier Vechi,la un pret de nimic.Tot asa am procurat tole E20 de 0,2mm si trafuri permaloy din centrale telefonice analogice dezafectate.Don Lazaroiu a stiut sa valorifice calitatea tolelor, dupa ce i-am comunicat inductanta obtinuta la 100spire bobinate.

...putem chiar extinde aceasta afirmatie: nu mai bun decat boxele pe care se asculta!

Felicitari pentru acest amplificator si nu numai,aveti realizari de exceptie!

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări