releus Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Va rog sa-mi spuneti unde gasesc acest tip de transformator. Eventual tensiunile din infasurarile secundare, daca le stie cineva.Din ce am dedus, cred ca are o infasurare de ~3Volti, una de ~25Volti si 2X6Volti, nu sunt sigur. Poate gasesc un transformator in comert care sa aiba macar infasurarile de ~2x6v si 25Volti. Infasurarea de ~3v am sa incerc sa o bobinez.Este intrerupta infasurarea primara (siguranta termica).Cred ca ar merge doar pe 110V, insa nu am incercat.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri! 1 Link spre comentariu
corneillus Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 cam la ce putere sa fie? cred ca am eu unul japonez de la o combina... Link spre comentariu
releus Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 In jur de 40-44Wati.Asa la o prima privire! Link spre comentariu
corneillus Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 al meu are dimensiunile de 10 cm x 7 cm x 6 cm miez de 2,5 x 6 = 225 w cu aproximatie. daca imi amintesc bine are o tensune de 4 v, curent mic si 2x9 + 2x11 V pe infasurarea de putere. Link spre comentariu
bolek Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Daca e cumva o combina din aia cu finalul AN7591 (parca?...) supravoltat in clasa G+ cu 3 trepte, ai nevoie de un traf cat mai asemanator cu originalul. Altfel o sa ai doar vreo 10W pe iesire, sau o sa il arzi. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Încearcă întîi să recuperezi trafo prin căutarea siguranţei termice şi şuntarea ei, de cele mai multe ori primarul e întreg. Link spre comentariu
corneillus Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 daca nu a stricat sau rupt nimic sigur il pune pe roate. eu am recuperat 2 trafuri asa, unul de la un sansui, altul de la un yamaha. Link spre comentariu
releus Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Asta ar insemna sa desfac infasurarile secundare ca sa ajung la siguranta termica! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Oricum nu ai ce pierde ... de multe ori siguranta termica e accesibila , sub izolatia exterioara ... Link spre comentariu
releus Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Va multumesc pentru raspunsuri! Am sa incer sa-l desfac. Link spre comentariu
releus Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Nu am stiut!!!Am desfacut tolele si infasurarile secundare si..surpriza primarul se putea desface fara sa mai desfac infasurarile secundare!Am desfacut primarul si..iarasi surpriza, nu se vedea in nicun fel siguranta termica.Abia dupa ce am scos vreo 500 de spire, siguranta a aparut.Acum tot ce-am demontat trebuie sa refac.Ramane de vazut daca mai reusesc fara masina de bobinat! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Cu rabdare reusesti!N-ar fi rau sa-i pui o alta siguranta termica,eventual mai pe la suprafata Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 releus, dacă aveai răbdare să analizezi puţin situaţia înainte de a demonta trafo era mai bine, nu trebuie să ajungi efectiv la siguranţă, doar să-i găseşti terminalele la bornele trafo, sau fire, ce are el. Puneai o poză cu terminalele şi era mai simplu. Link spre comentariu
releus Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Spire in scurt-circuit la infasurarea primara. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 În acest caz, e normal să se ardă şi siguranţa termică, dar din cauza curentului mare, nu de la temperatură (cei doi parametri care caracterizează o siguranţă termică).Păcat că nu s-a putut recupera trafo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum