Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema montarbo 900

Postări Recomandate

salutare colegi. are va rog cineva schema amplificatorului montarbo 900 ? am achizitionat unul de curand si are un canal defect, as vrea sa il repar si sa il tin pentru mine dar mi-ar fi mai usor si mai simplu daca as avea schema inainte sa ma apuc de treaba. am cautat si in forum si pe google si nu am gasit nimic. avea sigurantele scoase pe canalul nefunctional. le-am introdus si in momentul cand il alimentez incinge puternic o rezistenta de putere situata pe placa cu puntea redresoare. eventual si ceva pareri despre el mi-ar fi de folos, daca a mai avut cineva modelul in exploatare. toata stima, cornel.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sper sa nu te astepti ca cineva sa se roage de tine sa pui niste amarate de poze cu " dihania " :rade: ...Ca fapt divers exista niste amplificatoare exagerat de jegoase cu numele asta (Montarbo 900 ) , asamblate " artizanal " probabil in R.Moldova sau Ucraina , cu finali KT818/819 folosind o schema de KKT asemanatoare cu Electromures .Din poze ar fi reiesit ce tip de amplificator detii , dar se pare ca ai inceput cu stangul , iar eu imi rezerv dreptul de a nu interveni pe viitor in acest subiect daca nu esti cu adevarat interesat .Mult succes !

Link spre comentariu

Din pacate , este acel tip de " facatura " supravoltata...de genul Electromuresului si este ansamblat in R.Moldova sau Ucraina . Nu are absolut nicio legatura cu firma Montarbo din Italia ...Va trebui sa-l modifici complet , asa cum a fost construit nu are sanse sa functioneze stabil vreodata...Oricum nu este prea performant din cauza limitarilor proiectului !

Link spre comentariu

in cazul asta mi-am facut-o cu mana mea, ca un canal e dus si o sa muncesc eu sa o repar in prima faza, dar daca aveti vreo sugestie sa o dam cuiva ar fi binevenita, numai ca trebuie sa il convingem!!! :rade: ar mai fi o varianta... am mai pus ochii pe niste module http://cutiacupoze.ro/afisare_poza/?p=3170-26 dynacord gigant V 400 daca am inteles eu bine modelul, schema pare a fi aceasta de aici http://elektrotanya.com/dynacord_gigant ... nload.html. poate nu le-a dat userul respectiv.

Link spre comentariu

ba imi plac lucrurile palpabile dar de data asta nu imi dau seama la ce v-ati referit. doar daca v-ati referit sa ii dam ampliful lui ZAL nu ma bag... :rade: vroiam sa spun in postul anterior ca ar mai fi o varianta sa renunt la ambele amplificatoare si sa iau modulele respective de dynacord care banuiesc ca sunt superioare ca si performante, carcase am, radiatoare am, filtraje am, cu traful de retea am ceva de furca, ori fie sa il cumpar ori sa modific secundarul unui traf care deja il am, traf ce suporta dupa suprafata miezului cam 1000 w si zic ca se incadreaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări