SHADYYY Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Acestea sunt intalnite in mai toate jucariile R/C marca China . Tx 2 se gaseste in emitator , iar Rx 2 in receptor. Dupa analiza lui Tx 2 am constatat ca poate radiocomanda 5 canale , cu toate ca este folosit de regula de la 2 la 4 Ch , iar cu o alimentare de 12 v se poate mari raza de actiune pana la 150m . Ma intereseaza daca cineva detine documentatie tehnica cu Rx 2 , sau cunoaste echivalenta celor doua circuite integrate .Multumesc Link spre comentariu
Electronicserver Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... RX-2B.html M-am jucat cu asa ceva, a 5-a comanda era pt claxon (un mic buzzer) . Vezi daca deduci si tu cum se conecteaza . Cat despre marirea razei...... Link spre comentariu
SHADYYY Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Multumesc mult ,asta cautam ,ba am gasit si originalul in chineza mult mai detaliat .Cat despre marirea razei am reusit-o cu un vapor pe 40 Mhz ,caruia i-am schmbat emitatorul cu unul de la un elicopter (tot pe 40 Mhz)ce avea antena mai lunga cu 60 cm , tranzistorul final de 400mw inlocuit cu unul de 800 mw , alimentarea urcata la 12 v ( de la 9v) . RX-2B[1].pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum