anton_yo Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 e, pai atunci lasa-l in viatza dar respectivu` sa aiba grija ce pune pe el, sa nu aiba vreo surpriza...neplacuta :smt003 Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2006 Crezi ca de asta nu mai pot eu :weedman: ? V-am zis ca a zis ca isi i-a (nu stiu cand) alt calculator . Oricum in afara de cateva sute de mp3-uri nu are ce pierde , si daca cumva le pierde imi iese si mie o bere doua cat i le pun inapoi :partyman: ca ce naiba ,doar de la mine le are :smt003 . Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 caută un amic să mai aibă un calculator funcţional cu un pentium... pentium 1, sau k5-k6, ceva... alea mai aveau opţiune de LLF în bios...offtopic: seagate ăla e de 5,25 de inci... şi carcasa e jumate din fier, jumate din aluminiu, şi e integral metalică... astea mai noi sunt de 3,5 inci (de mărimea unei unităţi de floppy...)... anyway, interesting!! :finga: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum