MISTER BIG Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Va salut, acest c.i. sursa din tvc orion 20jmk ii are sc .circ. intre pinii 8,9 si 11,12 [fet ul de putere] si as vrea sa stiu daca mai poate fi recuperat cu un fet extern , ceva in genul lui str6707, daca a mai incercat cineva si cu ce rezultat . Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 eu am gasit cateva ori sursa ups 001 in acest tv si functiona bine.nu cred ca puteti recupera acest integrat,daca este ars fet-ul sunt sanse mari sa fie dus si controlerul.din pacate nu stiu daca se mai gasesc astfel de integrate de calitate.cred ca singura solutie este sa adaptati o astfel de sursa care mie personal nu-mi plac deloc cand le vad atarnand prin tv-uri dar asta este situatia. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Cum aceste CIuri sunt stifturi pe piata si eu am folosit UPS001 si merg bine in sasiul asta. Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 va multumesc, dupa datasheet am vazut ca s-ar putea pune un fet extern cu conditia ca controlerul sa fie bun, tv l-am probat cu o sursa recuperata si functioneaza normal asa ca de curios voi risca un fet sa vad ce iasa. O zi buna ! Link spre comentariu
GYON Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Poate ajuta cu ceva: Rep_STK730-090.pdf Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Va salut, revin cu detalii , am pus un FET extern si la ars... asa ca i-am montat o sursa recuperata de pe un casat si tv ul functioneaza bine.Toate cele bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum