Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stk 730-080

Postări Recomandate

Va salut, acest c.i. sursa din tvc orion 20jmk ii are sc .circ. intre pinii 8,9 si 11,12 [fet ul de putere] si as vrea sa stiu daca mai poate fi recuperat cu un fet extern , ceva in genul lui str6707, daca a mai incercat cineva si cu ce rezultat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MISTER BIG

3

• bobo

1

• GYON

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

eu am gasit cateva ori sursa ups 001 in acest tv si functiona bine.nu cred ca puteti recupera acest integrat,daca este ars fet-ul sunt sanse mari sa fie dus si controlerul.din pacate nu stiu daca se mai gasesc astfel de integrate de calitate.cred ca singura solutie este sa adaptati o astfel de sursa care mie personal nu-mi plac deloc cand le vad atarnand prin tv-uri dar asta este situatia.

Link spre comentariu

va multumesc, dupa datasheet am vazut ca s-ar putea pune un fet extern cu conditia ca controlerul sa fie bun, tv l-am probat cu o sursa recuperata si functioneaza normal asa ca de curios voi risca un fet sa vad ce iasa. O zi buna !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări