Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imi pot pune si eu pe aici constructia amplificatorului meu?

west

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• west

8

• Extasy2525

3

• adircf

2

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Andrei.Hrubaru

imi place cum arata "carcasa" - dar un amplificator nu consta in asta :finga: .de obicei ceea ce faci acasa, un produs D.I.Y., se posteaza la categoria aferenta din forum :yawinkle: , aici postezi daca ai probleme, dificultati, nelamuriri, mai ceri un sfat :rolleyes: deci sectiunea "sa ma laud" e la "D.I.Y." :weedman: - si nu uita sa ne tii la curent :rock:PS: ce putere o sa aiba de-ti trebuie ditamai radiatorul ?

Link spre comentariu

daca am postat gresit ....rog un moderator sa mute topicul ! :prayer: ! pe carcasa o fie montate cat mai curand 2 ipa 400 ! momentan unul si dupa va mai urma inca unul ! de fapt nu e mare lucru cea ce fac..pt ca in afara de carcasa cam totul e cumparat :weedman: ..kit ipa400....traf...si filtrare ! doar carcasa e facuta de mine ..am inceracat sa o fac toata din aluminiu sa nu am probleme cu racirea :finga: ! oricum ca tot ai spus ca e postul la intrebari despre amplificatoare .. va mai fi nevoie sa fac si racire activa? eu ma gandisem in felul urmator : kitul vine montat pe o bucata de cornier din aluminiu si dupa pe radiator ..si sa pun un ventilator care sa raceasca acea bara de cornier ! sau merge si fara? sau mai intai sa-l testez ..si dupa sa decid daca e nevoie sau nu sa pun racire activa ? :smt003

Link spre comentariu

parerea mea, la cat ai tu ditamai radiatorul :snakeman: nu stiu daca ar face vreo diferenta semnificativa un cooler. totusi daca vrei sa nu ai stres poti pune. Eu am avut un amplif cu 1x200 tda in punte (foarte multumit de el) si ca sa nu ma stresez, desi nu se incalzea tare radiatorul la putere maxima am pus si eu un cooler, sa fie acolo :tonqe:

http://i1.tinypic.com/rvyn8g.jpg

http://i1.tinypic.com/rvyng4.jpg

http://i1.tinypic.com/rvynhx.jpg

Link spre comentariu

o sa pun plasa..mai am pana le termin momentan nu mai am bani ! :) radiatoarele nu sunt f mari ! au 15cm inaltime si 30 lungime !! par imense probabil ca am montat pe lungimea lor si 3 corniere din aluminiu ! si radiatoarele sunt loate de la conex !

Link spre comentariu

pai pe un radiator am dat cam 500 de mii pe unu ! ...adik cam 1 milion amandoua !.. cornieru e cam 100 de mii metrul obor...dar daca cauti bine asa cum am cautat eu am gasit cu 80 de mii metrul !! si am comandat 5 metri si ala bou sa pacalit si mi la dat la 66 de mii metru ! am platit pe 5 metri vre-o 330 de mii ! si tabla de aluminiu eu am primit-o ! dar am vazut ca se vinde 1m x 1,5 m !! si e 1 milion si 600 ! si nu prea gasesti sa-ti taie din ia !! si in rest maruntaie..nituri..suruburi..! si manerele pe care le aveam de la cineva.. :axe:

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

pe radiatoarele alea NU mai trebuie coolere garantat ! eu am unul singur pe un amplificator de 700W si inca mai pot pune mana pe el putin :rolleyes: atata timp cat mai poti tine mana pe el e bine :) macar 2-3 secunde :tonqe:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări