Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Freza sau spiral ?

Drakulya

Postări Recomandate

• Administratori

Cele aratate de @katran sunt de otel rapid, nu tin la gipsAcuma bantuiesc si eu situl chinezilor dar nu au ce ma arde cel mai mult pe mine, freze cu 3 dinti si cu helix de 45* pentru alunimiu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Drakulya

8

• Badman

5

• katran

2

• ionutb71

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Cele aratate de @katran sunt de otel rapid, nu tin la gipsAcuma bantuiesc si eu situl chinezilor dar nu au ce ma arde cel mai mult pe mine, freze cu 3 dinti si cu helix de 45* pentru alunimiu

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Prototipuri executate din placi de gips sau placi de Necuron.

Deci repun in discutie subiectul freze conice.

Intrucit in Romania nu comercializezza acest tip de freza, iar din China mai greu pana aici, singura solutie ar fi confectionarea de la 0 ( chiar si mai rudimentar ) sau modificarea unor spirale si aducerea acestora la geometria unor freze ( poze postate anterior ).

Deci :

Cine considera ca are posibilitatea ( dotare masina de ascutit freze ) dar si disponibilitatea sa abordeze aceasta tema ?Atasez doua imagini cu modificarile efectuate la banalele freze de gravura care sunt comercializare in Romania .

Pentru cei care isi pun intrebarea si tot vad EXECUTAREA UNOR PROTOTIPURI DIN GIPS SAU NECURON, atasez o imagine cu primul test efectuat de masina care am finalizat-o in urma cu un an. Nu lucrez icoane ci alte produse decorative . Este un model gratuit gasit de mine pe NET. Freza de 2mm cu raza in cap, diametru 3 mm

post-21256-139829564773_thumb.jpg

post-21256-139829564776_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca are in varf raza de 0.25 mm lungimea conicitatii de 35 mm este OK.Intervine totusi in ce mod si la ce pret total poate ajunge in posesia noastra.Ieri mi-au sosit doua freze pentru gravura, una de 3mm si alta de 6 mm. Pret total 83 lei cu transport.Voi incerca freza de 6 mm sa vad cum se comporta .

post-21256-139829570419_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări