Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump tv hyundai

Postări Recomandate

Salut, am un tv hyundai la care nu apare osd dar are sunet. Nu are decat fond albastru si ma intereseaza un dump pentru rescrierea memoriei, avand urmatoarele componente:-procesor: tda 9551h/n3/3-memorie: 24c16-sursa: ka3842-jungla: an15524-sunet: d22822Tv-ul este cu diagonala mica.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru tv

4

• FLORIN IORDACHE

2

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

-jungla: an15524-sunet: d22822

fiti si dvs un pic mai atent cind postati ceva , tovarasu`...! an15524 nu e jungla , ci e final de cadre , iar finalul de sunet are codul chinezesc corect d2822 ...!
Link spre comentariu

-jungla: an15524-sunet: d22822

fiti si dvs un pic mai atent cind postati ceva , tovarasu`...! an15524 nu e jungla , ci e final de cadre , iar finalul de sunet are codul chinezesc corect d2822 ...!
A fost o neatentie. Jungla este incorporata in microprocesor.
Link spre comentariu

Salut, am un tv hyundai, sasiu 11ak56, la care nu apare osd dar are sunet. Nu are decat fond albastru si ma intereseaza un dump pentru rescrierea memoriei, avand urmatoarele componente:-procesor: tda 9551h/n3/3-memorie: 24c16-sursa: ka3842-jungla: an15524-sunet: d22822Tv-ul este cu diagonala mica.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Salut, am un tv hyundai, sasiu 11ak56, la care nu apare osd dar are sunet. Nu are decat fond albastru si ma intereseaza un dump pentru rescrierea memoriei, avand urmatoarele componente:-procesor: tda 9551h/n3/3-memorie: 24c16-sursa: ka3842-jungla: an15524-sunet: d22822Tv-ul este cu diagonala mica.Multumesc anticipat!

Va salut ! Ce vrea sa zica asta,eu v-am atasat eu un dump mai sus . Care vad ca nici nu la-ti luat (descascat) . :da Succes !!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări