Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

softuri vechi ...

geomx

Postări Recomandate

Am avut demult, cam de prin anii 1992 un programel de dos ... parca "frog" se numea ... care nu facea alceva decat formata dischete. In schimb era tare draguta interfata ca aparea o broscuta care sarea...era gata formatatarea cand broscuta ajungea la capat. Eu l-am avut copiat pe o discheta de 5,25 inci...dupa care prin 96 l-am transferat pe o alta discheta de 3,5 inci....dar intre timp discheta a picat si l-am pierdut.... :cry: Oare mai e cineva care mai are acest programel ? M-ar interesa daca as mai putea face rost de el...chiar si daca ar fi pe vreun site contra-cost.....Eventual puteti posta aici pareri si impresii.... despre alte softuri vechi ......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geomx

2

• Selena

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Vizitator andreimihai3

Formatare inseamna curent electric in bobinele floapei. Tragi un fir de le controller, alimentezi o sursa de cateva sute de V cu PWM care sa aiba in sarcina circuitul format din 2 electrozi tip pieptene si broasca ce va sta intr-un cub de plexic cu gauri in tavan, ca sa respire. In timpul formatarii broasca va sari din cauza socurilor. Vezi sa nu bagi prea multi mA in ea ca moare :d

Ce-i cu KKtul asta de postare? Daca vrei sa ajuti omul o faci , daca nu ..nu postezi.. wally_gatter was here

Link spre comentariu

Dar metoda asta nu merge, de ce vrei neaparat programul ala ?http://windows.microsoft.com/ro-RO/wind ... loppy-disk

sunt mai multe "metode" de a formata o discheta, din windows si chiar din Dos direct cu o comanda de genul "format A:" sau mai elegant cu ceva optiuni in plus din Dos Navigator....etc. Programelul repectiv nu facea nimic altceva decat o simpla formatare a dischetei.... Nu imi trebuie la ceva anume, mai ales ca de vreo 7-8 ani n-am mai folosit o discheta deloc (dar le am puse bine la "naftalina") ideea e ca era primul soft pe care il aveam inca inainte sa-mi fac primul pc ...nici atunci nu prea folosem aplicatia respectiva decat daca vream sa ma amuz... era f. nostima interfata ....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări