sorin12 Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 salut!as vrea sa ma apuc de reparat tv si as vrea sa stiu daca gasesc vreo carte sau ceva care sa ma invete cum se masoara piesele.si ce aparat d masura e mai bun? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Nu asa taticu'... Se incepe aprofundand corect fizica din generala si cea de liceu, partea electrica, notiunile de baza, sarcina electrica, tensiunea electrica, curentul electric, puterea, rezistorul, capacitorul, dioda, tranzistorul, impedante, Ohm, Kirchhoff etc. Cumparand un multimetru nu te face depanator TV. Link spre comentariu
sorin12 Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 dar o carte sau ceva únde pot gasi informatiile astea?cum sa incep Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 dar o carte?Da, cartea de fizica. Link spre comentariu
raileanu florin Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 dar o carte sau ceva únde pot gasi informatiile astea?cum sa incepcauta pe forum aici ca vei gasi si alte carti mai vechi si vorba de mai sus teoria si apoi depanatul Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Daca nu inveti intai cum "trece" curentul prin componentele pasive (rezistoare , condensatoare , inductante) , nu poti sa devii decat un "carpaci" care tine minte anumite defecte si le incearca pe rand.Am intalnit multi din astia si am lucrat in urma lor.Un prieten , electronist , de la care am prins si eu cate ceva avea o vorba:"Cel mai nenorocit defect este ala facut de mana nepriceputului." Link spre comentariu
lyka Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 eu iti propun electronoica tehnologii si masuratori editura cdpress[ manual pentru licee cu profil telecomunicatii] gasesti teorie si lucrari practice [laborator] succes Link spre comentariu
lyka Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 cartea este foarte buna Link spre comentariu
sorin12 Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 mersi mult.am gasito pe net si o so comand Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Trimite - mi un PM si te ajut cu ceva materiale ... vezi ca nu-i usor , trebuie ambitie si ffff. multa munca si renuntari ... Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Poate ar trebui mai intâi ceva simplu, manualul de fizică o fi bun, dar e foarte plicticos la vârsta asta(...), nu poate băiatul sa înghită untura de peşte, dacă aceasta nu are o coajă de zahăr dulce. Mult mai de ajutor ar fi astea, fata de orice manual "cenuşiu"...părerea mea! De gasit, se gasesc pe ok..zii sau la anticariate online sau fizice. Link spre comentariu
romicap Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Invata simbolurile electronice si electrice,deseneaza scheme simple dupa care citeste-le ,construieste montaje simple cu componente discrete(transistori,rezistente,diode etc...)in felul asta poti si sa intelegi ce faci,apoi,nu uita ca fara PASIUNE,electronica v-a sta departede tine! Daca-ti intra in sange, nu mai scapi de ea!!!Mult succes!Ai si de la mine posibilitatea de a da MP si te pot ajuta cu cate ceva(piese,)gratis ca , vad ca stai pe aproape de mine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum