Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parametrii difuzor boxa Work CLUB 8

Vizitator puryk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

2

• CBI

1

• Yoshiro

1

• oaki

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sigur nu gasesti parametri, mai bine aproximezi ce volum avea incinta originala.

Apoi faci niste porturi bass-reflex cu care acordezi incinta pe la 50Hz, asta cred eu ca ar fi bun, mai mult de atat nu ai ce sa-i faci.

PS: imi aduc aminte de donpetru, el dadea parametri TS si puterea dupa dimensiunile fizice ale difuzorului. :rade:

Link spre comentariu
Vizitator puryk

Am gasit si eu pdf-ul cu masurarea parametrilor. Am sa incerc sa ii masor cat pot. Acum am o incinta de 40 de litri care se aude mult mai bine decat cea originala care avea 28 de litri. Problema ar fi alta: in total am 3 dif-uri pe care as vrea sa le incorporez intr-o incinta si de aceea as fi vrut sa stiu parametrii ; ca sa calculez incinta cum trebuie. Incinta in care vreau sa le pun ar avea undeva la 100-120 de litri si ar arata cam asa:

Posted Image

Astept pareri!

Link spre comentariu

Tu ce vrei sa obtii? un subwoofer cu aceste 3 difuzoare?Am crezut ca vrei ceva full-range. Chinezii au facut o incinta pe 2 cai cu acest difuzor de 8" si doua tweetere, de asta eu am impresia ca e un mid-woofer. Mai bine faci doua incinte cu cate un woofer din asta si un tweeter (cumperi ceva) iar al treilea difuzor il tii de rezerva, asta ar fi dupa mine solutia mai normala.Daca maresti volumul incintei atunci vei obtine un raspuns mai bun pe frecventele joase (in principiu) dar ai nevoie si de un acordaj corect.Sincer iti spun ca nu-mi place deloc incinta ta:-nu are dimensiuni specificate, conteaza foarte mult, mai ales porturile -nu cred ca e calculat "labirintul" ala, cine a facut design-ul ? e calculat portul ala? -pare cam lung.-incorporeaza 3 difuzoare de bass intr-o incinta care nu prea arata a subwoofer-complicatie inutila in ceea ce priveste "labirintul", s-ar putea ca bass-ul sa nu gaseasca iesirea :rade:Doar daca masori difuzoarele poti sa te arunci la proiecte mai complexe.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări