tiovidiu Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Buna , nu prea ma pricep la S.O. Linux dar as vrea sa-l instalez pe un calculator.Ma intereseaza daca a reusit cineva sa instaleze REVISAL-ul si sa lucreze pe acesta in linux. Link spre comentariu
Vizitator CNCmaster_8 Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Se poate instala si ruleaza destul de bine din Wine.Daca nu esti familiarizat cu Linux , Wine este un emulator Windows.Am incercat destul de multe programe de Windows sub Wine si merg chiar frumos....Daca ai nevoie de ajutor astept PM Link spre comentariu
tiovidiu Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Singura mea legatura cu linuxul este un live cd pe care il folosesc cand pica windowsul. Am vrut demult sa schimb sistemul de operare dar din cauza unor programe cum ar fi revisalul si prestajul nu pot. Prestajul este un program facut in Fox Pro,care genereaza baze de date DBF. Link spre comentariu
aygun Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 @CNCmaster_8 - cum ai facut de sub wine? Ma interseaza sa stiu cum merg dotnet-urile de la 2.0 la 4.5.Merci! Link spre comentariu
shuc Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 M-am zbatut si eu cu niste softuri de windows sa le fac sa mearga sub wine. Unele mergeau, altele nu. Dupa ce am instalat VirtualBox sub linux totul a decurs perfect. Se poate incerca varianta asta. https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads Link spre comentariu
aygun Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Pai pui VirtualBox insa trebuie sa pui in VirtualBox si ceva windows ca sa poti rula programele de windows in VirtualBox. Ori asta e ca scarpinatul cu mana dreapta cu piciorul stang . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum