ionut20 Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Salutare, am si eu o mica intrebare: este buna vata minerala (pt izolati intre peretii de rigips) pe post de material fonoabsorbant intr-o incinta inchisa?Am vata minerala de aproximativ 3 cm grosime Link spre comentariu
robertginea Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 E f. nociva daca ajungi sa o respiri.In basreflex s-ar putea sa mai zboare si ceva particule din ea.Nu se mai foloseste in incinte. Link spre comentariu
radue Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 foloseste cu incredere vatelina :yawinkle: cred ca e si mai ieftina, plus ca nu e nociva ( nu-ti "taie" plamanii ) Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2006 Da, posibil :( de aia am zis ca intreb, eu stiam numa de vata de sticla ca e foarte nociva :( de asta minerala nu stiam nimic...incintele care le fac sunt inchise nu bass reflex, dar daca e nociv, caut vatelina sa cumpar...problema e ca habar nu am unde se gaseste de cumparat, si mai ciuda mie ca acu vro 1 an juma, au aruncat ai mei un sac cu vatelina, ca nu aveau ce face cu ea :smt003 Link spre comentariu
radue Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 e nociva si pt o incinta inchisa pt ca poate sa afecteze sistemul mobil al difuzorului...vatelina ar trebui sa gasesti la atelierele de croitorie Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2006 Ok, merci de idee, ma duc zilele astea sa cumpar mdf-ul si dau o tura si in cautare de vatelina. :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum