Vizitator adumitroaei-adrian Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Salut baieti si fete Primul meu post pe acest forum De cateva zile mi-am cumparat Windows 8...Si am o problema cu placa video :-?. Mentionez ca e vorba de un laptop HP Pavilion dv6. Problema e ca in Device Manager la Display adapters imi apar 2 placi video: Intel® HD Graphics 3000, cea integrata pe placa de baza, respectiv AMD Radeon HD 6700M Series, placa video propriuzisa.Si mie sistemul imi ruleaza cu placa video on board La ambele imi scrie la proprietati This device is working properly.Am incercat sa dau Disable si Uninstall la Intel® HD Graphics 3000, imi cere sa restartez, si dupa restart, dupa 1 minut imi instaleaza iar driverul fara sa fac eu nimic. Si problema e ca jocurile ruleaza la o calitate joasa si imi ia din memoria RAM 1.5 gb.Mentionez ca inainte de a instala Windows 8, aveam Win 7 si totul era in regula. Am instalat si ultimul Catalyst Control Center, respectiv AMD_Catalyst_12.10_CAP1, am instalat si tot nimic, am instalat driverul gasit pe site-ul de la AMD pentru timpul acesta de placa video cu update pentru Windows 8 64-bit si nimic...Ajutor va rog Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Vezi in Bios undeva ai optiunea pe care sa o setez prioritara,e normal sa faca asa odata cu instalarea windows 8 Configuratia pleaca Standard adica vede alte componente dar trebuiesc setate ca prioritare.Dezactiveazo pe cea On-Board! Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Hm, si nu poti sta cu 2 windows-uri? Pe Sony VPCSA3Q9E am XP x64 care vede doar Intel HD 3000 iar pe win 7 imi merg ambele, comutabile prin switch. Am tras toate driverele Catalyst si AMD Video, degeaba, 6630M imi merge doar pe win7. Mare vrajeala cu win8. Cand o sa avem win10, bagi un mouse si va incepe: found new hardware...non-microsoft wireless mouse...please eject or we'll fry the receiver Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Si te-ai gandit ca nu ai driveri pentru windoz8? Link spre comentariu
Vizitator adumitroaei-adrian Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Vezi in Bios undeva ai optiunea pe care sa o setez prioritara,e normal sa faca asa odata cu instalarea windows 8 Configuratia pleaca Standard adica vede alte componente dar trebuiesc setate ca prioritare.Dezactiveazo pe cea On-Board!Ai dreptate, dar in bios nu am optiunea asta, am 2 optiuni, dynamic-atunci cand calculatorul alege care e mai bine sa functioneza, si manual-cand aleg eu din sistemul de operare. Asa scrie in bios, si bine inteles ca am ales manual, si tot nimic... Link spre comentariu
Vizitator anticupidon Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Aici cred ca gasesti ce cauti. http://www.eightforums.com/graphic-cards/7088-win-8-amd-switchable-graphics-faq.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum