Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema placa video

Vizitator adumitroaei-adrian

Postări Recomandate

Salut baieti si fete :101 Primul meu post pe acest forum :freaza: De cateva zile mi-am cumparat Windows 8...Si am o problema cu placa video :-?. Mentionez ca e vorba de un laptop HP Pavilion dv6. Problema e ca in Device Manager la Display adapters imi apar 2 placi video: Intel® HD Graphics 3000, cea integrata pe placa de baza, respectiv AMD Radeon HD 6700M Series, placa video propriuzisa.Si mie sistemul imi ruleaza cu placa video on board :sparge: La ambele imi scrie la proprietati This device is working properly.Am incercat sa dau Disable si Uninstall la Intel® HD Graphics 3000, imi cere sa restartez, si dupa restart, dupa 1 minut imi instaleaza iar driverul fara sa fac eu nimic. Si problema e ca jocurile ruleaza la o calitate joasa si imi ia din memoria RAM 1.5 gb.Mentionez ca inainte de a instala Windows 8, aveam Win 7 si totul era in regula. :aplauze Am instalat si ultimul Catalyst Control Center, respectiv AMD_Catalyst_12.10_CAP1, am instalat si tot nimic, am instalat driverul gasit pe site-ul de la AMD pentru timpul acesta de placa video cu update pentru Windows 8 64-bit si nimic...Ajutor va rog :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

1

• strombi

1

Vezi in Bios undeva ai optiunea pe care sa o setez prioritara,e normal sa faca asa odata cu instalarea windows 8 Configuratia pleaca Standard adica vede alte componente dar trebuiesc setate ca prioritare.Dezactiveazo pe cea On-Board!

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Hm, si nu poti sta cu 2 windows-uri? Pe Sony VPCSA3Q9E am XP x64 care vede doar Intel HD 3000 iar pe win 7 imi merg ambele, comutabile prin switch. Am tras toate driverele Catalyst si AMD Video, degeaba, 6630M imi merge doar pe win7. Mare vrajeala cu win8. Cand o sa avem win10, bagi un mouse si va incepe: found new hardware...non-microsoft wireless mouse...please eject or we'll fry the receiver :sparge:

Link spre comentariu

Vezi in Bios undeva ai optiunea pe care sa o setez prioritara,e normal sa faca asa odata cu instalarea windows 8 Configuratia pleaca Standard adica vede alte componente dar trebuiesc setate ca prioritare.Dezactiveazo pe cea On-Board!

Ai dreptate, dar in bios nu am optiunea asta, am 2 optiuni, dynamic-atunci cand calculatorul alege care e mai bine sa functioneza, si manual-cand aleg eu din sistemul de operare. Asa scrie in bios, si bine inteles ca am ales manual, si tot nimic...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări