briobit Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 am facut proba merge cu modelul asta dar nu am pus dioda in paralele pe leduri ca nu stiu de care trebuie, ma apuc de cablaj Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 cam asa sunt cu schema Link spre comentariu
10vid Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Diodele pot fi 1N4001 panal la 1N4005 sau 1N4148 sau orice dioda rapida de voltaj mic.Daca iti merge cu acel mosfet e ok, nu-i prea stralucit nici acela, mai bun era primul. Nu se compara o rezistenta intarna de 0.02 ohmi cu una de 0.4 ohmi. Daca se incalzesc, ii vei putea schimba oricum dupa aceea.Mosfeti buni gasesti pe placile de baza vechi. Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 offf ... eu am inteles ca primii nu sunt buni de aia am cautat altii ... sunt deja cu jumatate de cablaj facut , raman la astia si vad cum se comporta, va multumesc de ajutorul acordat Link spre comentariu
10vid Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Nu e tarziu nici acum sa-i montezi pe aceia, ordinea pinilor fiind identica. Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 scuze ... ma refeream la capsula la ordinea pinilor daca sunt la fel e ok inseamna ca ramana acelasi cablaj ( ma termina de cap o durere de dinti de azi dimineata, sper sa nu crap de la atatea pastile) Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 cam asa sunt cu cablajul ... daca vede cineva ceva aiurea incerc sa remediez (nu aruncati cu pietre sunt incepator in Eagle) Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 sau asa .... (da stiu ma chinuie talentul tare da nu prea ma ajuta fizicul , da altfel nu invat ) Link spre comentariu
sofian Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 ca sa iasa un cablaj mai bun poti schimba pini la pic pentu comanda tranzistorilorQ1-RB7Q2-RB6etc.si binenteles in soft trebuiesc schimbati Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Asteptam sa vedem fie ceva poze fie o filmare cu montajul in functiune Link spre comentariu
metrix4you Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 inca nu e gata ... ? Link spre comentariu
briobit Postat Iunie 10, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2013 am terminat montajul, functioneaza perfect la teste (aprox 2 ore) urmeaza sa vad cum fac carcase la leduri - teste cu led de bricheta - teste cu led 10w Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 La cererea unor colegi mai repostez toata documentatia: Schema Cablaj Dispunere piese HEX Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum