Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led Urgenta PIC 16F628A

Postări Recomandate

Salutare stimati colegi. Va cer ajutorul (inca o data in cadrul acestei sectiuni PIC) cu un montaj/eventual soft care sa faca urmatoarele:- sa fie construit cu PIC 16f628A- sa aprinda 2 sectoare de LED-uri (un sector avand cam 100 de leduri de 5 mm), denumim generic sectorul A si B care sa aiba 3 moduri de lucrusi anume:a) aprinde sectorul A de 3-4 ori, pauza, aprinde sectorul B de 3-4 orib) aprinde ambele sectoare, stinge ambele sectoarec)aprinde A, B stins, stinge A, aprinde Bmai exact ca in aces filmulet9GuncDWQ0U0

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ideea e ca nu fac montaje de genul sa ma imbogatesc ...Un bun prieten care era sa ramana fara piciorul drept deoarece a fost implicat intr-un accident ( are o platforma de tractari, era la o tractare in localitatea Valul lui Traian, platforma ridicata sa urce masina defecta, el cu soferul masinii defecte intre platforma si masina defecta vine un idiot intra in masina defecta, asta vine peste ei si ii prinde piciorul drept la buza platformei ii reteaza degetele si asta lesina de durere) in care un om a murit (vinovatul de accident) si 3 masini si platforma distruse ... prietenul asta al meu ramas mutilat pe viata fara degetele de la piciorul drept ( merge fara carje da schioapata de piciorul ala) , dupa ce a stat niste luni in spital a inceput iar sa faca tractari ( asta stie sa faca din asta traieste cum poate) acum cateva zile era sa pateasca iar aceeasi poveste cu toate ca masina lui cat si platforma au toate dispozitivele optice functionale nu e vizibila noaptea datorita blocurilor luminoase situate la aproximativ 40 de cm de sosea ....am fost solicitat sa ii fac 2-4 sectoare de leduri daca se poate cumva cu magnet sa le lipeasca pe masina pe care o tracteaza mai la inaltime sa fie mai vizibil....

Link spre comentariu

ma bag si eu in seama cam mult off topic :jytuiyu . pe aici ( italia) se obisnuieste sa se puna triunghiul reflectorizant la o distanta de 50m de la accident( ar fi mai bine si chiar 100 dar asa zise legea pe aici), pt ca " gheorghe " care vine cu viteza sa vada pericolul. eu zic pt inceput sa faci un triunghi cu leduri portocalii( alea transparente ca se vad bine)care sa " clipoceasca" cam la 2~3 secunde si pus la distanta de mai sus. asa vede " gheorghe" ca e un obstacol si incetineste. cred ca poti pune si in mijloc la triunghi doua masini care s- au busit. asta e parerea mea. :jytuiyu de am dat cu bata in balta ... sa ma iertati! :jytuiyu

Link spre comentariu

Salut,Ai vreo preferinta, ma refer la semiperioadele ON-OFF ?Timp ON = ? ms Timp OFF = ? ms

inca o data va multumesc si sper ca macar la un suc/bere/ barfa sa ne intalnim vreodata ca suntem amandoi din C-ta ....pai sincer sunt cam depasit in sensul ca nu stiu vizual cum se prezinta acele semiperioade ( in sensul ca apauca ledul sa faca o stingere aprindere cat mai bine observata vizual) faceti cum credeti Dvs. ca ar pica mai bine tinand cont ca intentionez sa fac 4 sectoare de leduri ( sectoare sa reprezinte ledul A si 2 ledul B) fiecare sector totalizand 50 de leduri in total 200 de leduri
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări