Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu pot deschide partitia d

stefanstudio

Postări Recomandate

cand incerc sa intru in D imi sica ca file ir directory is coruptet or unredable initial a m crezut ca trebuie sa scot bani pentru un hdd nou pentru ca nu il puteam formata in nici un chip (mentionz ca am incercat sa formatez doar partitia c) il formata pana la 100% apoi imi zicea ceva de o problema asa ca am inlocuit cablu sata si cel de alimentare la hdd cu cablurile dela dvd rw si am reusit sa formatez partitia c am instalat si windowsul tot merge ok dar eu vreau sa pot recupere partitia d aveam foarte multa muzica pe care nu o pot gasi asa usor plus 120 g cu colectii de jocuri shootere call of duty medal of honor si altele plus ceva filme si programe care nu ma intereseaza chiar asa tare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanstudio

9

• FLORIN IORDACHE

2

• lavynyu

2

• iod2

2

Top autori în acest subiect

cred ca sau pierdut informatiile de baza despre acea partitie. cauta ceva utilitare de recovery si poate ai noroc sa mai salvezi ceva de ea. ceva programe care ruleaza singure, fara a mai boota windosul.o sa ai cevva de lucru pana recuperezi tot,

Link spre comentariu

am folosit un mini windows ceva gen win 98 care ruleaza direct depe cd dar fara suces dar nu cred ca are vreo treaba cum am mai spus partitia c am formatato si sinstalat windows pe ea merge ok

Link spre comentariu

nu sm sntivirus dar sunt 100% sigur ca nu am virusi treaba asta sa intamplat pentru ca din greseala am atins 2 trasee sau circuite pe placa de baza care a stricat slotul sata1 depe placa de baza din cele 4 disponibile si am crezut ca a ars si hdd ul dar nui stricat fizic chiar acum am bagat un cd bootabil si am intrat sa vad partitiile imi arata ca d este gol adica 276933 mb total si 2769932 mb free adica este gol oare asa sa fie ?

Link spre comentariu

chiar acum am bagat un cd bootabil si am intrat sa vad partitiile imi arata ca d este gol adica 276933 mb total si 2769932 mb free adica este gol oare asa sa fie ?

Pai daca asa va arata pc-ul asa o fi,noi de unde putem sa stim ce va arata dvs acolo??Daca vreti ca sa vedem si noi,atunci sa puneti o imagine pe forum cu informatia data mai sus de dvs. :da Asteptam !!
Link spre comentariu

ori nu putea scana ori dura extraordinar de mult oricum miam facut destui nervi asa ca am formatat d ul acu am bagat un program de recuperare de date sa vad daca pot recupera ceva daca nu asta e

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

GetDataBack NTFS, si alegi NTFS la file system. Ai cateva optiuni-recovery deleted data, formatted volume/drive, incearca-le. Recovery il faci pe un HDD extern sau pe alt HDD, obligatoriu. Poate dura si cateva ore, sper sa nu-ti cada curentul. Daca ai dat low format e posibil sa nu mai salvezi nimic.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

revin prin a spune ca lam formatat complet am bagat windows si totusi cateodata se blocheaza ngheata pc u pur si simplu cateva secunde poate fi dela sistemu de operare sau dela hdd sau cumva dela placa de baza ? problema e ca nu gasesc alt hdd de proba sa vad cum merge cu ala eu. ma gandeam sa sterg iar partitia c fac prima data o partitie de 10 g apoi una cu ce mai ramane adica vreo 190 g apoi instalez windowsul pe cea de adoua partitie adica aia de 190g dece? ma gandesc ca o avea vreun bad ceva pela inceput astfel sar peste el cu acea partitie de 10 g si imi ramane la inceputul hdd ului o partitie goala

Link spre comentariu

eu banuiesc ceva si dela placa de baza pentru ca hdd nu merge decat pe una din cele 4 mufe sata pe prima zice sa bag sistemu de operare pe a2a merge si a3a si a4a da o eroare ar dvd rw imi merge pe 3 si 4 oricum cand osa am timp osa il verific de sectoare bad problema e ca dureaza foarte muuult cand verifica

Link spre comentariu

nu sm sntivirus dar sunt 100% sigur ca nu am virusi treaba asta sa intamplat pentru ca din greseala am atins 2 trasee sau circuite pe placa de baza care a stricat slotul sata1 depe placa de baza din cele 4 disponibile si am crezut ca a ars si hdd ul dar nui stricat fizic chiar acum am bagat un cd bootabil si am intrat sa vad partitiile imi arata ca d este gol adica 276933 mb total si 2769932 mb free adica este gol oare asa sa fie ?

Eu zic ca daca de aici a aparut problema in cel mai bun caz ai treaba cu hardul care trebuie schimbat (datorita scurtului respectiv) poti experimenta desigur cu un alt hard sau in cel mai rau caz placa de baza in special interfatele de conectare sata ca aici ai facut si scurt si cine stie ce a mai fi putut afecta pe ea , succes ..................
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări