bradacalin Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 am o intebare zic eu stupida...dar o pun...are ceva dak o incinta are pal melaminat inauntru si nu nemelaminat? e subwoofer deci nu are material fonoabsorbant.... Link spre comentariu
radue Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 nu are nimic...dar iti recomand sa pui material fonoabsorbant macar minimum: adica pui pe unul dintre peretii paraleli intre ei ai incintei, un stat intre 2-4 cm de vatelina...ideal ar fi 4-5 cm... :yawinkle: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2006 aham poi eu am incinta aprox ca asta... Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2006 pe care perete ar trebui sa pun vatelina? Link spre comentariu
radue Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Pe fundul incintei, pe tot peretele care este perpednicular cu portul ( pe cel pe care e pusa placa dintre difuzor si port ) si pe peretii paraleli cu difuzorul si portul...Iti recomand sa pui mai intai un strat mai subtirel de material fonoabsorbant, si dupa aceea sa incerci cu un strat mai gros...tu decizi care-ti place cum suna mai mult...totusi recomand un strat de minim 1-2 cm vatelina/minet :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum