mariusamplifier Postat Iunie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2013 Da, este schema D-lui Lazaroiu Link spre comentariu
mariusamplifier Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Mi-a mai ramas de facut doar transformatorul de alimentare pentru a pune in functiune montajul. Sper sa gasesc sarma pentru bobinaj cat mai repede PCB Link spre comentariu
300B SE Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Avand in vedere faptul ca schema ”s-a sters” va rog sa o postati din nou. Va multumesc. Link spre comentariu
mariusamplifier Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Desigur Link spre comentariu
mariusamplifier Postat Martie 12, 2015 Autor Partajează Postat Martie 12, 2015 Am finalizat montajul. Functioneaza foarte bine, fara brumuri, chiar daca am alimentat filamentele in c.a. cu priza mediana din infasurare legata la masa (2 x 3,15V), iar gain-ul este mai mult decat generos. Multumesc inca o data D-lui Lazaroiu pentru schema si totodata celorlalti membri pentru sprijinul acordat. Foto 1 Foto 2 Foto 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum