Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce ce pot sa acopar grila de la aerul conditionat ?

iuli09

Postări Recomandate

As vrea sa acopar cumva grilele de la aparatul de aer conditionat ca sa nu mai pierd caldura in sezonul rece si ca sa nu mai apara condensul .

Grilele de care vorbesc sunt de tipul acesta :

Posted Image

as vrea ceva cu care sa acopar grilele existente , nu sa le schimb cu alt model . Ce as putea folosi ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

3

• gabiferaru

1

• high_voltage_tm

1

• lorik199

1

Pana la urma as putea apela si la varianta asta :rade: am sperat ca exista ceva gen capac pe care l-as putea aplica direct sau cu ceva ajustari peste grila .

Am incercat sa montez o supapa dar , desi se potriveste pentru diametrul tubulaturii , nu acopera taietura din rigips si arata foarte rau asa ca am renuntat la ea .

Posted Image

Link spre comentariu

din pacate nu am clapete pe tubulatură ; grilele din fotografie au cate doua resorturi care n-am idee ce functie au , dar din cate am vazut nu sunt pentru inchiderea grilei .Daca e sa ajung la banda de hartie ma gandesc sa pun ceva intre banda si grila , sa nu fie doar izolatie cu hartie. o placa de pvc sau macar o tava de aluminiu , din alea pentru gratar :rade: .

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Metoda : daca tot cumparati ceva reorientativa catre o grila de ventilatie cu (obligatoriu) clapet fiind singura obtiune de calitate. Sau: alta "solutie tehnica" fiind introducerea unui clapet la isirea tubulaturi din AC (presupun ca este montat in exterior). astfel se poate separa toata tubulatura interioara de ce exterioar ( cred ca asa este mai ieftin) decit sa inlocuiti toate grilele de refulare locale.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări