Vizitator djponor Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 de bani pierdere a fost 50 lei placaju lam luat cu o sticla de vin gata taiat si pierdere de timp maxim 2 oreIti recomand sa incerci sa formezi propozitii. Stii tu: subiect, predicat, semne de punctuatie samd. Asa poate am intelege si noi ce vrei sa spui.In rest, imi mentin parerea.Deci acest proiect ma costat 50 lei + O STICLA DE VIN + 2 ORE DE LUCRU Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Pai eu ce zic : casa moara toti odata ... esti valoros !De fapt , unicul . Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 CE VREI SA SPUI/? Link spre comentariu
Catalin C. Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Deci acest proiect ma costat 50 lei + O STICLA DE VIN + 2 ORE DE LUCRUSi banuiesc ca suna cel putin la fel de bine ca cele mai bune boxe de fabrica. Nu? Felicitari!De aia razbate romanul in lume ca-i inteligent si priceput la toate. Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 mie imi place cum suna are si putin bass si mai multe medii Link spre comentariu
tiptronic Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 "Off Topic" flagrant!...Ați tăbărât pe om ca vulturii pe porumbel... Lăsați-i munca în pace, să se bucure de ea, nu toți au posibilitatea de a achiziționa difuzoare bune. Dacă lui îi "place cum sună", care e problema?!Pe de altă parte, româna scrisă e foarte complicată, nu vă mai dați rotunzi, că nu sunteți luceferi... Dacă atât poate omu'! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 "Off Topic" flagrant!... Ați tăbărât pe om ca vulturii pe porumbel... Lăsați-i munca în pace, să se bucure de ea, nu toți au posibilitatea de a achiziționa difuzoare bune. Dacă lui îi "place cum sună", care e problema?! Pe de altă parte, româna scrisă e foarte complicată, nu vă mai dați rotunzi, că nu sunteți luceferi... Dacă atât poate omu'! SUBSCRIU Cum spunea un coleg mai sus , grosimea materialului e bine sa fie cat mai mare.. Apropos ,material fonoabsorbant ai bagat in cutie? Link spre comentariu
Catalin C. Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 "Lăsați-i munca în pace, să se bucure de ea, nu toți au posibilitatea de a achiziționa difuzoare bune. Dacă lui îi "place cum sună", care e problema?!Toti copiii, la un moment dat, ajung sa picteze. Asta inseamna ca trebuie sa le facem tuturor expozitii?Pe de altă parte, româna scrisă e foarte complicată, nu vă mai dați rotunzi, că nu sunteți luceferi... Dacă atât poate omu'!Pentru unii e greu sa numere pana la cinci. Tu propui sa ne coboram la nivelul lor, nu? In loc sa le aratam ca se poate mai mult si, cu o palma dupa ceafa, sa-i punem la treaba!Un sut in fund inseamna un pas inainte! Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 CatalinC ai dreptate si pentru wally_gatter nu nu am pus material fonoabsorbant din cauza ca nu am finantare Link spre comentariu
Kytan666 Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 cam tare jumuleala pentru bucuria omului, critica e foarte constructiva oricum. Boxele arata mult mai bine fata de prima mea creatie, si poate de asta tin cu el dar asta e. ca material fonoabsobant, poti pune aproape orice gasesti: burete , cofraj de ou , ceva haine vechi, melana , vatelina, o bucata de pres, covor, mocheta(ultimele fara praf in ele de recomandat ) nu vei obtine rezultate exceptionale cu toate din ele , dar oricum e mai bine decat cutia goala. experimenteaza ca altfel nu inveti, nu te speria de baieti ca nu sunt rai , dupa atatia ani si atata experienta e greu sa accepti si sa lauzi traznai. mai bine sa te critice decat sa laude ceva ce nu e bun si sa crezi ca ai atins apogeul unei capodopere. Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Kytan666 mersi pentru incurajare!!! Eu stiu ca difuzoarele Dibeisi nu sunt de calitate dar am cumparat aceste difuzoare pentru ca de atat am avut bani . eu nu am parinti care sa imi faca toate poftele !!! pentru aceste difuzoare am stat o zi intreaga la turnat betoane si sa meritat investitia Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Kytan666 mersi pentru incurajare!!! Eu stiu ca difuzoarele Dibeisi nu sunt de calitate dar am cumparat aceste difuzoare pentru ca de atat am avut bani . eu nu am parinti care sa imi faca toate poftele !!! pentru aceste difuzoare am stat o zi intreaga la turnat betoane si sa meritat investitia Bravo !!! Persevereaza , inceputul e bun.. Ma intreb oare ce KKturi au realizat marii critici frustrati cand au fost la prima realizare Treaba cu cofrajul de ou inca nu am auzit-o , dar sunt curios cum atenueaza rezonantele nedorite .. O idee benefica e sa tapetezi spatele incintei cu material fonoabsorbant , sa rotunjesti putin colturile cutiei , ca sa inlaturi undele stationare. Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 eu o sa incerc treaba cu cofrajul de ou sa vad cum suna dupa ma duc pe la bunica ca ea trebe sa aiba Link spre comentariu
Postări Recomandate