Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectul meu !!!

Vizitator djponor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Catalin C.

4

• wally_gatter

3

• hpavictor

2

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator djponor

sper sa nu se considere publicitate Difuzor 16,5cm dibeisi g6501/8ohmPutere max: 60W impedanta: 8 Ohm sensibilitate: 90dB + Tweeter piezzo F32* 85x85 * 100 W * 91 dB * 500Hz-20kHz

Link spre comentariu

Daca vrei sa evoluezi, nu e pierdere, se numeste experienta. Chiar nu poti face capodopere peste noapte. Cei care fac incinte de exceptie pe acest forum, au muncit enorm ca sa atinga un nivel...P.S. Te-ai calicit la inalta, puteai pune un difuzor dinamic.

Link spre comentariu
Vizitator djponor

La tweeteru f32 pe care il am acum i-am puns un condensator de 4,7uF/50v si suna foarte bineintentionez pe viitor sa imi fac doua boxe pasive de 15'' si la alea le pun COMP34

Link spre comentariu

de bani pierdere a fost 50 lei placaju lam luat cu o sticla de vin gata taiat si pierdere de timp maxim 2 ore

Iti recomand sa incerci sa formezi propozitii. Stii tu: subiect, predicat, semne de punctuatie samd. Asa poate am intelege si noi ce vrei sa spui.In rest, imi mentin parerea.
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări