relucavnic Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 As dori sa situ daca se poate ce amplificator ar fii mai puternic decat un amplituner yamaha rx 330.Acuma va dau unele verianta sa imi ziceti care ar suna mai tare.1. TDA72942. TDA15143.TDA72934. LM3886Deci care dintre aceste integrate ar merge mai tare decat yamaha alimentate la 35VCC si 200W(traful) pe o sarcina de 4 ohm? Link spre comentariu
Kuki Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 la intrebarea ce merge mai tare decat Yamaha : Ferraridaca te uiti pe datasheeturi o sa vezi care da mai mult decit amplitunerulala de 35/47w, care puteai sa ne spui sa nu cautam.. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Dacă le alimentezi doar la 35V nu e bine. Poate vrei să zici +/-35V. Bănuiesc că vrei să modifici Yamaha cu integratele din listă, vei avea surpriza să scoată tot atîta cît ampliful actual, eventual mai puţin, în funcţie de schema fiecăruia. Problema e că nici unul nu se simte bine la alimentarea aia cu sarcină de 4 Ohmi. Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Dacă le alimentezi doar la 35V nu e bine. Poate vrei să zici +/-35V. Bănuiesc că vrei să modifici Yamaha cu integratele din listă, vei avea surpriza să scoată tot atîta cît ampliful actual, eventual mai puţin, în funcţie de schema fiecăruia. Problema e că nici unul nu se simte bine la alimentarea aia cu sarcină de 4 Ohmi.Nu vreau sa modific acea Yamaha, vreau sa modific un amplituner wega la care nu ii dau de cap nici cum.M-am gandit ca poate pot folosi preamplificatorul si corectorul de ton si transformatorul cu puntea redresoare si filtrare de la Wega si sa pun ceva modul.Cineva mi-a recomandat LM3886 zicea ca ii bun si traful care il am (200W +/-35V) si zicea ca o sa am undeva la 50W.Acum o sa vad mai astept inca poate vine cineva si imi zice ce final ar fii bun pentru acest traf. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 La tensiunea aia de alimentare poţi folosi oricare din integrate, dar cu sarcină de 8 Ohmi, la fel ca şi ampliful original, chiar dacă scrie ceva de 4 Ohmi în spate e păcăleală. Chiar şi trafo de alimentare, conform consumului amplifului de 200W, e cam mic, economic. Vei scoate cel mult aceeaşi putere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum