Vizitator andrei alexandru Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Ca ramasita dintr-un laborator metrologic mi-a ramas un multimetru digital Metra M1T291 care era folosit ca etalon in reparatii si verificari metrologice si acum nu-l mai pot folosii nu mai are nici o eticheta pe panoul frontal si nici la borne decit niste strapuri(cleme de prindere intre borne) care nu stiu ce rol au ???? pacat de el ca are 3 digiti dupa virgula si clasa de precizie este destul de buna...rugamintea mea este sa ma ajuta-ti sa-l pot folosii prin eventualitatea de a-mi trimite modalitatea de masurare a domeniilor digitale(U;I;cc;ca si pe ohmi ca masura a rezistentei)....sincer cred ca este si defect si mi-ar trebui si schema lui mai ales ca am cele 3 comutatoare de schimbare domenii(U;I;R) care nu ramin blocate mecanic decit daca-l tin cu mina sau le blochez cu ceva....vizual doar am controlat toate blocurile chiar si cu lupa si nu am gasit nimic deosebit...deocamdata merge doar pe I;U;cc si pe R doar face scurt si arata rezistenta testerelor....asa ca nu-mi ramine decit sa va rog poate a-ti intimpinat aceleasi probleme ca mine....va multumesc anticipat...cu stima un reparator nevoit sa ceara ajutor....Sandu -0727314401 Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 http://elektrotanya.com/metra_m1t290-29 ... nload.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum