Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina de spalat aeg

itzu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• itzu

3

• ALEy

3

• riciu

1

• pisic

1

Top autori în acest subiect

Sa pui un aparat de masura pe electrovalva cand ia apa , si daca arata 230v schimb-o . E defecta . Costa aprox 13 lei

Toate masinile de spalat au un filtru de impuritati montat in interiorul mufei de racord la apa vedeti sa nu fie obturat !Apoi va ocupati de electrovana.
Link spre comentariu

de regula apa o opreste presostatul care simte presiunea aerului din interiorul cuvei. daca filtrul e infundat, apa ar trebui sa intre mai incet, dar sa intre, pana masina isi face cantitatea necesara.

Link spre comentariu

am incercat sa scot filtrul si nu am reusit. cum se scoate, ce trebuie demontat?ce tensiune trebuie sa am pe electrovalva cand merge bine?am demontat furtunul de apa si am deschis apa si are presiune...

Link spre comentariu

Raspuns:1) Filtrul este amplasat in interiorul racordului (mufa)pt.conectarea cu furtunul de apa se extrage cu un "cleste cu cioc"2) Tensiunea la bornele electrovalva 230v.(conectati la mufa electrica un bec de 230v 15w Nu mai mare)daca se aprinde si masurati U=230v atunci comanda este buna probati separat electrovalva.De asemenea verificati circuitul pneumatic al presostatului (acel furtun ce face conexiunea dintre cuva si presostat ,suflatil poate este infundat).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări