itzu Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 nu baga suficienta apapresiune estedaca poate cineva sa-mi spuna ce sa fac Link spre comentariu
pisic Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Sa pui un aparat de masura pe electrovalva cand ia apa , si daca arata 230v schimb-o . E defecta . Costa aprox 13 lei Link spre comentariu
ALEy Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Sa pui un aparat de masura pe electrovalva cand ia apa , si daca arata 230v schimb-o . E defecta . Costa aprox 13 leiToate masinile de spalat au un filtru de impuritati montat in interiorul mufei de racord la apa vedeti sa nu fie obturat !Apoi va ocupati de electrovana. Link spre comentariu
riciu Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 de regula apa o opreste presostatul care simte presiunea aerului din interiorul cuvei. daca filtrul e infundat, apa ar trebui sa intre mai incet, dar sa intre, pana masina isi face cantitatea necesara. Link spre comentariu
vl78stc Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 scoate sita de pe furtun si fa o proba cu furtunul sa vezi presiunea ,apoi te racordezi la masina si verfici elv,succes Link spre comentariu
itzu Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 am incercat sa scot filtrul si nu am reusit. cum se scoate, ce trebuie demontat?ce tensiune trebuie sa am pe electrovalva cand merge bine?am demontat furtunul de apa si am deschis apa si are presiune... Link spre comentariu
ALEy Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Raspuns:1) Filtrul este amplasat in interiorul racordului (mufa)pt.conectarea cu furtunul de apa se extrage cu un "cleste cu cioc"2) Tensiunea la bornele electrovalva 230v.(conectati la mufa electrica un bec de 230v 15w Nu mai mare)daca se aprinde si masurati U=230v atunci comanda este buna probati separat electrovalva.De asemenea verificati circuitul pneumatic al presostatului (acel furtun ce face conexiunea dintre cuva si presostat ,suflatil poate este infundat). Link spre comentariu
itzu Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 nu pot scoate filtrul de la alimentare cu apamasina e aeg lavamat 465. gasesc undeva un manual tehnic de la aceasta masina de spalat? Link spre comentariu
ALEy Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Bine dar macar curatal .verifica electrovana mai fa un pas inainte . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum