Vizitator deys Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Vreau sa realizez o orga de lumini cum am prezentat si in "Leduri dupa bass..." dupa schema aceasta http://www.danielandrade.net/2005/12/06 ... king-leds/ cu leduri de 12 V.....Intrebarea este ce rezistenta trebuie sa pun pe aceasta schema pt ca totul sa merarga asa cum trebuie??? P.S. Nu am postat in topicul trecut deoareca a fost inchis Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 La ce rezistenta te referi ?Probabil de aceea a fost inchis topicul pt ca ai inervat anumite persoane prin cererile tale ;forumul are un regulament tocmai pt evitarea acestor situatii dar cand nu e respectat ... se intampla 'neprevazuturi' .Incearca sa pui problema corect ,adica ce se da si ce se cere. Inainte de asta cauta sa vezi daca nu cumva s-a mai discutat despre ce te intereseaza ,daca ai date/intrebari noi posteaza acolo . Link spre comentariu
Dj Alex Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 poftim ceva simplu Link spre comentariu
Vizitator deys Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 poftim ceva simpluVa rog sa ma scuzati daca am enervat pe cineva...Bun inteleg Dj Alex ca rezistenta aia e de 50 ohmi dar ce nush eu e de cati volti 12V??? Link spre comentariu
__farad__ Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 poftim ceva simpluVa rog sa ma scuzati daca am enervat pe cineva...Bun inteleg Dj Alex ca rezistenta aia e de 50 ohmi dar ce nush eu e de cati volti 12V??? Iete de-aia s-a inchis topicul trecut Rezistentele nu au tensiune de alimentare. Pune una de 47 ohmi (ca de 50 gasesti mai greu) si gata treaba. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Normal ca a fost inchis,ca nu a fosr respectat regulamentul,in care e specificat clar,sa se caute inainte sa se postezeBa mai mult,am lasat si un link,cu subiectul unde ar trebui continuata discutia: viewtopic.php?f=35&t=131909Si acum vii si tu,deschizand un nou subiect . Se pare ca cer prea multe Link spre comentariu
Postări Recomandate