Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apartament la rosu

Vizitator Restless666

Postări Recomandate

Circuitul pentru centrala este bine sa fie separat de instalatia casei dintr-un motiv simplu. Daca se intampla ceva pe circuitul de pe care alimentezi centrala, sa zicem ca un aparat (televizor de exemplu) intra in scurtcircuit cand nu sunteti acasa, de dimineata pana seara crapa tevile de frig. Inca un motiv ar fi senzorul de gaz si aragazul. Aragazul poate functiona fara curent electric dar senzorul de gaz nu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• __farad__

3

• The Stressmaker

2

• Purple

1

• florincccc

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Restless666

"Am inteles ca apartamentul se regaseste intr-o cladire, dar, ce cladire este? Ce se regaseste sub planseul pardoselii? Este subsol, demisol, sol, alt apartament, casa scarii (acces)... ? Ma intereseaza in ce masura este un spatiu incalzit (cel de sub apartamentul tau)... asta ca sa pot confirma spusele "evaluatorului" "Apartamentul este la un parter inalt, sub el se gasesc doua garaje neincalzite, garajele ar fi la parter, intrarea in garaje se face de la nivelul solului, nu se coboara in garaj asa cum au unele blocuri. Am atasat si poza cu cei 80mm...

post-71468-139829539836_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări