Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectare incinta pt dif comunist

Parakiosu2

Postări Recomandate

SalVa rog sa imi dati si mie o schema de incinta pentru un difuzor de diametru 35cm si care are 30W RMS.Alt ceva nu scrie pe el.As vrea sa nu depaseasca 45 cm fata boxei 40cd adancime si vreo 60 cm inaltime.multumesc anticipat.A mai e ceva :difuzoru nu are nevoie de filtre.Merge de la 40 Hz la 19000.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Parakiosu2

4

• Mircea Bartic

1

• radue

1

• unGuru

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La ce difuzor "performant" ai, cred ca nici n-are nevoie de carcasa! Ce-i asta, difuzor de portiera??La cite detalii stii despre el, merge sa faci carcasa oricum.. nu cred ca o sa te deranjeze vreodata ca nu e acordata pe nu stiu ce frecventa! Dar ca sa nu zici ca sint sadic: fa rost de parametri (sau macar modelul) difuzoarelor si poate se va gasi cine sa te ajute. Din ce-ai prezentat pina acum, n-ai ce calcule sa faci..

Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze

Fa-i o cutie inchisa cu dimensiunile pe care le vrei tu, apoi umple-o cu material fonoabsorbant si o sa fii multumit. Nu te chinui sa faci incinta reflex ca nu o sa iasa.

Link spre comentariu

Fa-i o cutie inchisa cu dimensiunile pe care le vrei tu, apoi umple-o cu material fonoabsorbant si o sa fii multumit. Nu te chinui sa faci incinta reflex ca nu o sa iasa.

Merci Mult Man.Era doar de plictiseala si vreau sa-ti zic ca se aud super bine Dif. :yawinkle:
Link spre comentariu

si eu votez pt o cutie inchisa...de dimensiuni cat mai mari, de fapt cred ca ar fi bune dimensiunile pe care le-ai zis tu...cred ca e un dif fullrange gen acele de cinematograr comunist, nu ?

Link spre comentariu

si eu votez pt o cutie inchisa...de dimensiuni cat mai mari, de fapt cred ca ar fi bune dimensiunile pe care le-ai zis tu...cred ca e un dif fullrange gen acele de cinematograr comunist, nu ?

Aceste difuzoare sunt montate cate doua pe carcasa si se foloseau la sedinte de partid.Mi-a mai zis cineva ca se foloseau in cinematografe.Asta lea vazut si zice ca dastea sunt.Pacat ca nu am poze.
Link spre comentariu

boxe CLUB 2000 poate? :smt003

Nu stiu sa-ti zic.Sunt de 1 m inaltime /50cm adancime/60 latime negre si sunt cu in cinta inchisa.Pe mine ma mira ca nu au explodat la cat am dat in ele pentru ca nu au membrana de cauciu.O sa le fac niste poze .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări