Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

X-isti, ce ziceti de 10GHz

Gerula

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vsurducan

9

• Gerula

6

• kablu

4

• andreidinsv

3

Top autori în acest subiect

Dom'le pai detectoarele de radar par niste "glume ale naturii " sau ceva de genul casetofoanelor "Powasonic" :toimonster: . Daca tot vine vorba de ghiduri de unda ieftine cred ca nimic nu este mai ieftin ca un ghid de unda dintr-un LNC ( 400.000 lei vechi unul nou este chilipir ) . Dintr-un LNC se poate face chiar un emitator pe 10GHz ( a fost descris in revista radioamatorilor de acum vreo 2 ani ... nu mai stiu cind , poate ma ajuta cineva :yawinkle: ) . Am gasit pe net site-ul lui F4DAY care a dat ideea intregii serii de articole din Radioamatorul : http://perso.orange.fr/jf.fourcadier/hy ... 0GHz_e.htm

Link spre comentariu

Clar e chilipir la noi in timisoara nu suntem in stare sa intram in 23cm apai minte in 10Ghz :rolleyes: si 2 la mana parca a fost publicat un receptor pe 10Ghz cu TDA7000 si o antena horn si ceva diode de detectie oricum f simplu nush daca functioneaza probabil prindem martzienii :d :supz:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Clar e chilipir la noi in timisoara nu suntem in stare sa intram in 23cm apai minte in 10Ghz :rolleyes: si 2 la mana parca a fost publicat un receptor pe 10Ghz cu TDA7000 si o antena horn si ceva diode de detectie oricum f simplu nush daca functioneaza probabil prindem martzienii :d :supz:

1. Dom'le probabil ca unii pot intra in 23cm (size does mater :weedman: ). Altii o fac de prin '88 . 2. Schema respectiva o fooseau "radioscamatorii" mai eruditi prin anii '70 (vezi citvea posturi de mai sus) , LNC pare sa fie o alternativa mai la indemina in YO ...(vezi seria de articole din RR "Totul despre ATV ).
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări