andreidinsv Postat Octombrie 28, 2006 Partajează Postat Octombrie 28, 2006 Ghidurile de unda din aparatele antiradar nu pot fi folosite pentru comunicatii in 10GHz? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 28, 2006 Partajează Postat Octombrie 28, 2006 Din cate stiu (si s-ar putea sa ma insel) radarele merg pe 11, 24 si 36 GHz Link spre comentariu
kablu Postat Noiembrie 1, 2006 Partajează Postat Noiembrie 1, 2006 Dom'le pai detectoarele de radar par niste "glume ale naturii " sau ceva de genul casetofoanelor "Powasonic" :toimonster: . Daca tot vine vorba de ghiduri de unda ieftine cred ca nimic nu este mai ieftin ca un ghid de unda dintr-un LNC ( 400.000 lei vechi unul nou este chilipir ) . Dintr-un LNC se poate face chiar un emitator pe 10GHz ( a fost descris in revista radioamatorilor de acum vreo 2 ani ... nu mai stiu cind , poate ma ajuta cineva :yawinkle: ) . Am gasit pe net site-ul lui F4DAY care a dat ideea intregii serii de articole din Radioamatorul : http://perso.orange.fr/jf.fourcadier/hy ... 0GHz_e.htm Link spre comentariu
Yo4You Postat Noiembrie 2, 2006 Partajează Postat Noiembrie 2, 2006 Clar e chilipir la noi in timisoara nu suntem in stare sa intram in 23cm apai minte in 10Ghz :rolleyes: si 2 la mana parca a fost publicat un receptor pe 10Ghz cu TDA7000 si o antena horn si ceva diode de detectie oricum f simplu nush daca functioneaza probabil prindem martzienii :supz: Link spre comentariu
andreidinsv Postat Noiembrie 3, 2006 Partajează Postat Noiembrie 3, 2006 TDA7000? Asta e de nivelul meu!! Am si doua LNC-uri defecte.Daca puteti sa puneti si schema poate ma apuc.Ca generator de semnal ce pot folosi?Oscilator twist? Link spre comentariu
kablu Postat Noiembrie 22, 2006 Partajează Postat Noiembrie 22, 2006 Clar e chilipir la noi in timisoara nu suntem in stare sa intram in 23cm apai minte in 10Ghz :rolleyes: si 2 la mana parca a fost publicat un receptor pe 10Ghz cu TDA7000 si o antena horn si ceva diode de detectie oricum f simplu nush daca functioneaza probabil prindem martzienii :supz: 1. Dom'le probabil ca unii pot intra in 23cm (size does mater :weedman: ). Altii o fac de prin '88 . 2. Schema respectiva o fooseau "radioscamatorii" mai eruditi prin anii '70 (vezi citvea posturi de mai sus) , LNC pare sa fie o alternativa mai la indemina in YO ...(vezi seria de articole din RR "Totul despre ATV ). Link spre comentariu
Yo4You Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 uite aici http://www.qsl.net/g3pho/wideband.htm schema cu TDA 7000 stiu schema din radioamatorul cu antena horn ptr ATV in 10GHZ :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum