Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prelungire USB 30M

Cilibiu

Postări Recomandate

Salut tutror, m-am lovit de problema aceasta , iar dupa cateva cautari pe net am gasit optiunea de a prelungi cu, cablu UTP, am pus in practica si iata rezultatele.Am folosit 20m cablu retea dupa care am conectat o camera web, rezultatul este ca functiona cand si cand, se tot deconecta se reconecta. Am pus un hub dupa 20m, iar camera la fel facea, dar hubul nu se deconecta. Am folosit 10m cablu , dupa 10m am pus hub USB, dupa care inca 15m si web-ul functioneaza uneori bine alteori nu, de exemplu timp de 30 ore nu sa deconectat deloc, dar dupa ce am oprit pc-ul, si iam dat drumul se deconecta si conecta instant. Langa camera web am adaugat o sursa de 5v 2A in paralel cu alimentarea.Ce este de facut in cazul acesta? Ce stiu este ca daca pun 10m+hub+10m functioneaza foarte bine camera, fara nici o deconectare, insa distanta exacta este de 25m.Ma gandesc sa mai adaug un HUB dupa 20m, dar daca aveti vreo solutie mai buna, exemplu ceva integrate repetoare sau o schema ar fi si mai bine.Folosesc UBS 1.1.L.E m-am gandit sa fac o convertire din USB in serial si dupaia serial in USB. Convertor USB to RS232 am dar nu gasesc RS232 to USB.Prelungirea fiind intre cele 2 porturi seriale.P.S ce fel de semnale sunt pe D+ si D-?Ma gandeam sa pun mici montaje cu 74HC14 ca sa mentin nivelu de semnal, din 10m in 10m.Dupa experimentele mele cu USB vad ca sunt bidirectionale pe acelasi fir.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

2

• popa ionut

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări