Myhayxx Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 ma tot chinui sa instalez windows pe un laptop generatie mai veche si nu reusesc nicicum..bag cd-ul cu windows si ruleaza normal pana la partitii dar acolo dupa cum se vede din poze nu le recunoaste. apoi aps "D"pentru stergere si nu vrea sa stearga si cand apas "ENTER" pentru instalare apare ce se vede in poza nr.3.stie cineva care ar fi problema? de ce nu ma lasa sa formatez partitiile. am incercat si cu windows 98 si cu mai multe versiuni de xp si nimic...inainte a avut instalat windows xp home edition.. si am incercat si cu asta si tot nu vrea Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Mai mult ca sigur ai Hdd praf sau chiar o parola pe al de nu te lasa sa il accesezi......incerca cu altul de acolo iti apare eroarea aceea tehnica... Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Eroarea aia (PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA) inseamna ca nu poate citi continutul memoriei RAM, ai ori memoria, ori hardul cu probleme. Link spre comentariu
Myhayxx Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 am inteles..si eu banuiam hdd-ul dar nu eram sigur..problema e ca nu stiu daca se merita sa inlocuiesc hdd-ul. o sa vad poate gasesc unul second care sa fie bun..multumesc de raspunsuri ..o seara buna! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Buna seara ! 1: Pe ce este hdd-ul,este pe ide sau este pe sata?? 2: Cate memorii ram aveti in acest laptop ?? 3: Cd-rom/dvd-rom pe ce este,este pe ide sau pe sata ?? 4: Pe ce este setat hdd-ul cu cd-rom/dvd-rom?? 5: Ati schimbat cablu de date de la hdd-u?? Sugestii : Daca aveti doua memorii ram,eu asi zice sa incercati numai cu cate o memorie. Daca hdd-ul este pe ide,atunci trebuie setat pe mastery, iar cd-rom/dvd-rom trebuie setat pe slave . Succes ! Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Incearca cu un win7 sa vezi ce eroare iti da. HDD-ul tau e p-ata, primele sata au inceput de la 40gb. Daca nu, poate are vreun amic Hiren's Boot CD, sunt cateva utilitare HDD pe el. Link spre comentariu
cristybadea Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Si eu am avut aceasta eroare,dar pe un pc,iar dupa ce am schimbat memoria ram a functionat normal.Succes! Link spre comentariu
Myhayxx Postat Noiembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 am scos una din memoriile ram ca erau doua si acum imi apare chestia asta: dupa care dau F1 si face la fel ca inainte..din care imi dau seama ca hdd-ul ar fi de vina.. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Buna seara ! Eu cred ca este hdd-ul cu probleme de pe cum arata in ultima imagine atasata de dvs.Ca sa verificati hdd-ul sunt doua variante : 1: Sa incecati hdd-ul de laptopul dvs pe un alt laptop. 2: Sa cautati un hdd-u de la un alt laptop pentru o scurta proba pe laptopul dvs.Succes !! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Posibil si o memorie defecta pe langa HDD care este anuntat de smart ca fiind defect. Bootati cu un CD de Memtest si testati memoria. Imaginea ISO a Memtest-ului se afla aici: http://www.memtest.org/ Link spre comentariu
cristybadea Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Si la mine arata astfel (am avut 2 memorii)si cu memtest de pe HIRENS BOOT CD arata ca sunt ok.Dupa ce am schimbat memoriile si am pus o alta memorie am reusit instalarea win-ului.Dupa instalarea completa a win-ului plus alte cateva programe am pus vechile placute RAM si pc-ul functioneaza normal Link spre comentariu
pauly Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Am o mare rugaminte la toti cei care imi pot da o mana de ajutor. Am un Laptop HP, in care am Windows 7. Nu pot instala internet Opera, deoarece dupa instalare, toate icoanele iau forma dreptunghiulara, cu coltul din dreapata indoit, are culoarea alba cu O (opera) in interior . Nu mai pot deschide nimic. As dori sa repar widowsul cu cd-ul, dar din pacate nu ma descurc in Bios, nu este la fel ca intr-un PC normal. Ma poate ajuta cineva, pas cu pas cum trebuie facut, poate are si ceva imagini (sa vada prostul) ce si cum trebuie facut? Cum arata Biosul, ce trebuie sa activez, ce trebuie si cum trebuie sa salvez, cum ma intorc pentru ai da START. Stiu ca undeva mai departe trebuie sa ma intrebe daca instalez sau daca repar, dar pana acolo cum ajung? VA ROG MULT, DATI-MI O MANA DE AJUTOR. VA MULTUMESC. Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Intrati in bios la boot si setati CD-romul sa buteze primul. Link spre comentariu
pauly Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Am o mare rugaminte la toti cei care imi pot da o mana de ajutor. Am un Laptop HP, in care am Windows 7. Nu pot instala internet Opera, deoarece dupa instalare, toate icoanele iau forma dreptunghiulara, cu coltul din dreapata indoit, are culoarea alba cu O (opera) in interior . Nu mai pot deschide nimic. As dori sa repar widowsul cu sidiul, dar din pacate nu ma descurc in Bios, nu este la fel ca intr-un PC normal. Ma poate ajuta cineva, pas cu pas cum trebuie facut, poate are si ceva imagini (sa vada prostul) ce si cum trebuie facut? Cum arata Biosul, ce trebuie sa activez, ce trebuie si cum trebuie sa salvez, cum ma intorc pentru ai da START. Stiou ca udeva mai departe trebuie sa ma intrebe daca instalez sau daca repar, dar pana acolo cum ajung? VA ROG MULT, DATI-MI O MANA DE AJUTOR. VA MULTUMESC. Biosul meu este cam in felul acesta: File Security Diagnostics Sistem ConfigurationAm intrat in Sistem Configuration, unde am gasit: Languane Bot options Device Configuration Built-in Device options Port Options Dupa care am intrat in Bot Options si am dat pe CDROM Dar nu stiu cum sa salvez si sa boateze de pe CD. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 F10 e este save & exit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum