Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceea ce trebuie sa stim inainte de programarea uC

Vizitator d1911b

Postări Recomandate

Vizitator d1911b

Buna seara! as dori sa cer sfatul unor seniori, de aceea am apelat la acest forum :)Vreau sa invat sa programez microcontrolere si ceea ce stiu e doar limbajul C. Ce ar trebui sa mai invat pana sa pot programa un microcontroller? Va multumesc mult ! :)O seara placuta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Incearca sa citesti cate ceva despre familiile de controlere de la cei cativa producatori care baga in seama si hobbystii (uChip, Atmel, TI... ) si vezi cam ce ti s-ar potrivi. Pentru ca stii deja C, poti vedea daca sculele de dezvoltare ale vreunui producator ti se par cat de cat familiare (din cate stiu eu, la uChip compilatoarele sunt "proprietare" da' destul de ansi, la Atmel - avrStudio - e bazat pe gcc, la TI ide-ul folosit e eclipse).Dupa ce ti-ai facut o idee cat de cat si te-ai hotarat la un producator/o familie, iti instalezi sculele de dezvoltare corespunzatoare, descarci manualele (data-sheeturile) unui controller/unei serii de controllere si faci programele mici pentru controlul diverselor module.Daca-ti mai procuri (cumperi, faci singur) si un programator/placa de dezvoltare si controllere, poti sa faci mici montaje de test si sa-ti testezi softul.Nici ceva cunostinte de electronica nu strica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări