anton_yo Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 de la serviciu am luat un scaner si o imprimanta. scanerul are intrare LPT in el pt imprimanta si iesire tot LPT pentru calc. Exista mufe din LPT in USB? sau..adaptoare de genu asta?? io n-am gasit aici in italia, in romania sunt?) sau ce modalitate de conectare ar puthea fi? n-am decat USB-uri pe laptopu asta nou, p-al veki am LPT dar n-am deocamdata monitor la el ca i-am facut cruce:) Link spre comentariu
anton_yo Postat Iunie 17, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2006 :smt010 mdap..se pare ca n-am ce face cu ele .. Link spre comentariu
draku Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 exista adaptoare usb-lpt (centronics), chiar de curand un coleg de-al meu a cumparat asa un cablu. costa cam 500.000 lei Link spre comentariu
anton_yo Postat Iunie 17, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2006 nu conteaza cat costa!! arata-mi pls o poza sau da-mi un site sau..zi-mi cum sa cer, unde sa caut..pt ca ma intereseaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum