slkslkslk Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 daca montez lupe bi xenon universale in farul original al masinii si am xenon de 35 w 4300 k pot trece la rar si la itp ? bine inteles reglate corespunzator. Link spre comentariu
slkslkslk Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Am montat lupe bi xenon universale + pozitie angle eyes si cei de la itp/rar au spus ca sunt legale dar intrebarea mea ar fii am voie sa pun pozitii si in proiectoare ? la mine proiectoarele au folie galbena pe ele Link spre comentariu
TESSLA Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Mai este voie cu becuri galbene in far? Ma refer la becurile din acelea, galben selectiv, cum avea unele dacii cu 4 faruri sau cum aveau masinile din Franta acum ceva vreme. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Renault veneau dotate din fabrica cu becuri galbene. Pe masinile rosii aratau frumos. Parca nu mai e voie , daca gresesc sa nu ma injurati. Din experienta spun ca pe zapada sint OK daaar pe o sosea uda sint catastrofale, vezi o pata neagra in fata. Am avut pe Oltcit vre`o 2 saptamini becuri galbene , le`am schimbat dupa prima ploaie de noapte, in prima parcare!! http://www.elforum.info/topic/80973-renault-21-gts-symphonie-1991-the-lady-in-red/?hl=renault http://www.elforum.info/topic/80975-renault-25-turbo-dx-1990-pasiunea-mea/?hl=renault Doua frantuzoaice faine de tot!! Grig Editat Februarie 25, 2015 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Vizitator Ciprian Cp Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Care este limita maxima legala de putere a unui bec h7 ce poate fi montat pe far fara lupa tip halogen ? Din informatiile auzite ar fi : 55/60w 4300k este corect? Daca nu va rog sa ma corectati Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum