Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor cu o schema

Vizitator evm

Postări Recomandate

Salut tuturor!

Am si eu urmatoarea problema : am cumparat un temporizator (sau cum s-o numi!) model TS-GE 2 si nu imi dau seama cum se fac legaturile.Dau si un link : http://es.scribd.com/doc/56495086/Autom ... gital-AU61

Am inteles ca la borna 1 si 2 se leaga 220v si ma asteptam ca la bornele 3,4,5 sa se lege in cazul meu un bec ,dar nu este asa!Am incercat si nu functioneaza. Trebuie tras vreun strap cumva ? Sincer si din schema care am gasit-o nu inteleg nimic !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Cred ca este vorba de un programator saptamanal ...daca-l citesc eu bine , 1 si 2 sunt bornele bobinei iar 3 , 4 si 5 contactele releului . Asadar la 1 si 2 legati alimentarea si folositi ce contact aveti nevoie pentru circuitul dumenavoastra (4 si 5 sau 4 si 3).Daca ne-ati spune ce aplicatie aveti in gand ar fi mai usor sa aflati cum sa faceti legaturile .

Link spre comentariu

Programatorul va deservi un bec.La 1 si 2 se leaga 220v,iar la bornele 3,4 si 5 becul? Daca cuplez programatorul ,adica ii dau comanda sa fie in permanenta sub tensiune,la bornele 3,4,5 nu apare tensiune !Din cauza asta sunt un pic confuz.

Link spre comentariu

Nu apare tensiune pentru ca bornele 3,4 si 5 corespund celor doua contacte ale releului ; sunt doar 2 intrerupatoare pe care le puteti folosi in circuitul dorit . Asadar , trebuie facuta o punte pentru a aduce alimentarea pentru bec pe contactul programatorului (intre bornele 1 si 4) . Consumatorul trebuie inseriat intre bornele 5 si 2 .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări