xragon Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 sunt nelamurit cu ceva ( cu legarea de la sunet si legarea de la alimentare pot sa le unesc..uite asa se poate? si alimentarea nu am inteles 1-2 si 12v adica??? explicatimi...... Link spre comentariu
BCF Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 sal. pai eu vad 2 montaje pe care le poti conecta la o sursa de sunet stereo (adica una pe un canal R si cealalta pe canalul L ) sau ambele legate in paralel la o sursa de semnal audio mono. Pai referitor la alimentare legi masa sau minusul (GND) la ambele montaje si +12 V legi la fel la plusul celor 2 montaje Link spre comentariu
xragon Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 pai cum fac cu semnalul ( nu pot sa iau o mufa audio stereo una r una l sina de inpamanatare?) iar la alimentare sunt acele 1 si 2 si +12v aia nu inteleg eu ?? Link spre comentariu
xragon Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 cineva...???? Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Schema e un filtru Baxandall pentru joase, medii si inalte, cu reglaj pe fiecare gama a tensiunii pe leduri. Fiecare T amplifica o gama de frecvente avand in sarcina grupul de leduri. Daca ampliful n-are EQ, se poate lega intrarea direct la potentiometrii din filtrul baxandall prin 3 conzi si nu dupa T-uri. In plus, ledurile au o tensiune de deschidere, asa ca vei obtine distorsiuni cat incape daca legi ampliful de preamplif prin leduri. Schema o pui in paralel cu sursa de semnal si nu in serie. 12V ii scoti din amplif cu un stabilizator liniar. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Alooooo,nu ti-am zis,in subiectul pe care tocmai l-am inchis,sa contiuni discutia aici? viewtopic.php?f=35&t=131909Daca viitoare ai avertisment Link spre comentariu
Postări Recomandate