Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere televizor

xragon

Postări Recomandate

Buna seara/ziua ! As vrea sa cumpar un televizor plat dar nu stiu ce sa aleg dinte plasma,lcd si led .plasma stiam ca are un gaz in el si dupa o lunga perioada de timp se duce si trebuie sa ii faci ''plinul'', de lcd stiu ca sunt bunicele, iar de led stiu ca sunt ultima aparitie si sunt si dotate dar nu stiu ce sa aleg .Va rog sfatuiti-ma....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marcel de la Deva

2

• xragon

2

• Dr.L

1

• schumyicr

1

• 4 săptămâni mai târziu...

eu am o parere buna despre toate tv-urile de firma, acuma nu stiu daca nu e important si pretul,diagonala...s-ar putea ca la aceiasi bani (dati pe tv-ul indicat) sa poti opta si catre samsung,LG...oricum ce iei azi peste 6 luni vei lua mai ieftin.

Link spre comentariu

m-am c-am fentat eu am vrut un tv cu navigare pe net si m-am trezit doar cu conectare la yotube imi place ca e subtire consum mic 38 w ecran de81 dar e lent la schimbarea canalelor si la aprindere la net nu am apucat sa-l conectez imi trebuie un ruter . am sperat ca mai are cineva pt a schimba pareri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări