xragon Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Buna seara/ziua ! As vrea sa cumpar un televizor plat dar nu stiu ce sa aleg dinte plasma,lcd si led .plasma stiam ca are un gaz in el si dupa o lunga perioada de timp se duce si trebuie sa ii faci ''plinul'', de lcd stiu ca sunt bunicele, iar de led stiu ca sunt ultima aparitie si sunt si dotate dar nu stiu ce sa aleg .Va rog sfatuiti-ma.... Link spre comentariu
schumyicr Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Daca "banii nu-s o problema" atunci alege LED. Link spre comentariu
xragon Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 ok ,va multumesc... ma duc acum la shopping Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 LED-ul care de fapt e un LCD cu iluminare cu LEDuri in loc de CCFL Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Recomand LED-ul , in nici-un caz plasma.Parerea mea!Din ce am intalnit , plasmele cad mai repede decat CRT-urile bune. Link spre comentariu
Marcel de la Deva Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 ce parere aveti de tv led philips 3517/12 smart cu vizionare pe yutube? Link spre comentariu
tntgarbage Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 eu am o parere buna despre toate tv-urile de firma, acuma nu stiu daca nu e important si pretul,diagonala...s-ar putea ca la aceiasi bani (dati pe tv-ul indicat) sa poti opta si catre samsung,LG...oricum ce iei azi peste 6 luni vei lua mai ieftin. Link spre comentariu
Marcel de la Deva Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 m-am c-am fentat eu am vrut un tv cu navigare pe net si m-am trezit doar cu conectare la yotube imi place ca e subtire consum mic 38 w ecran de81 dar e lent la schimbarea canalelor si la aprindere la net nu am apucat sa-l conectez imi trebuie un ruter . am sperat ca mai are cineva pt a schimba pareri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum