jakab Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Va salut, am o problema destul de suparatoare si nu stiu ce sa fac, asa ca apelez la voi poate aveti o idee asupra problemei ce ma framanta.Detin un autoturism Mercedes modelul C-class W202 din anul 1995, si de curand am montat 4 bu8cati de leduri care sa ilumineze jos la picioare cand se deschide usa respectiva.Masina e dotata cu un sistem care la actionarea unul din cele 4 usi se aprinde in plafoniera becurile, dar eu nu vroiam sa leg paralel aceste leduri, am zis sa le leg separat fata de plafoniera. (mentionez ca pe plafoniera exista intrerupator cu care se pot seta cand sa se aprinda becurile din plafoniera).Eu am vrut ca cele 4 leduri de la picioare sa lucreze independent fata de cele din plafoniera, asa ca am tras cate un fir de la fiecare intrerupator de la usi la fiecare led separat, iar + am luat dintr-un loc unde este prezent permanent.Problema este ca si cu usile inchise ledurile lumineaza cu intensitate slaba, dar lumineaza! cand se deschide o usa sau toate 4 nu conteaza atunci lumineaza cu intensitate mare (cea normala).Ce sa fac? cum sa fac ca atunci cand usa este inchisa sa se stanga complet ledurile.Mentionez ca la intrerupatoarele de la usi mai vine legat sistemul de inchidere centralizata.Eu doresc sa folosesc tot aceste intrerupatoare fara a mai monta altele separat la fiecare usa!Astept orice solutie care sa rezolve problema.Multumesc. Link spre comentariu
jakab Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Nu are nimeni o idee cu o schema ceva care sa rezolve problema de mai sus? Link spre comentariu
xragon Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 pai da si tu niste poze ceva, ca sa ne dam seama despre ce vorbim.. Link spre comentariu
jakab Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 O sa rezolv treaba foarte simplu, o sa leg ledurile la sistemul de iluminare din plafoniera, si asa nu mai sunt probleme, o sa difere faptul ca se va aprinde toate 4 leduri simultan indiferent care usa va fi deschisa, dar asta nu deranjeaza mult. Link spre comentariu
Vizitator johnyyy1983 Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 saluttrebuiesc puse niste rezistente pe placutele ledurilor sa nu m ai ramana aprinse putin.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum