Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Opinii boxe SONY-APM66ESG

Vizitator nicxxx_

Postări Recomandate

Dupa atatia ani de forumeala as spune ca pentru necunoscatori se poate intampla ca forumul sa fie o sursa mai mare de dezinformare decat de informare.Multi se lasa sedusi de vorbe frumos mestesiugite.Pana nu inveti pe banii si pe timpul tau nu ai cum sa tragi concluzii corecte.

Ce ii impiedica ? Realizarile voastre ar trebui sa-i stimuleze, ale tale, ale lui Ionut, Aheghies, Shambala, Felixx etc
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

16

• Luca

10

• ahegyes

7

• felixx

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cine se asteapta sa obtina solutii "nec plus ultra" de pe net este copil mic si in mod sigur va ajunge sa plateasca impozit pe prostie, necunoastere sau incredere fara suport!E de la sine inteles ca atunci cand stii, ai experienta si vrei sa inveti, nu vei lua de buna orice gogoasa, vei filtra informatia si nu te arunci cu capul inainte. Multe informatii sunt contradictorii si trebuie sa alegi varianta corecta!ON TOPIC: ce a incercat SONY sa realizeze cu wooferul plat are ca precedent asezarea decalata a difuzoarelor pe fata incintei. Am in fata 2 woofere SONY de la o incinta de calitate (SS-G70) la care inelul de distantare este parte integranta a sasiului turnat al difuzorului. Din pacate cele 2 woofere au fost distruse prin interventia unui nerod care a impregnat rila cu un lac ce s-a uscat si rezultatul a fost rigidizarea suspensiei!Am avut ocazia sa ascult si o pereche de SONY pe 3 cai la care si media era cu membrana plata. Wooferul era dotat cu 4 bobine asezate in colturile membranei.Per total imaginea stereo era f. larga si stabila.

Link spre comentariu

@ felixx,Cam cat costa???Cred ca sunt livrate mai mult in Japonia si in jur, la cei ce-si permit!Oricum, moshu nu a auzit de cele mai bune difuri din lume si mai a facut si incinte cu un SPL mare!Asa cum pare, wooferul are 2 bobine inseriate.

Link spre comentariu

FAL FLAT C90 N48 Neodymium Flat full-range driver unit £1,530.0027Hz~12kHz Efficiency 97dB(1m) Dimensions 260 (H) ×199 (W) × 70 (D) mm Weight 2.2kg FAL C-60 N48 Neodymium Flat full-range driver unit £765.0040Hz~14kHz Efficiency 95dB(1m) Dimensions 148 (H) ×128 (W) × 55 (D) mm Weight 1.0kg FAL C-40 N48 Neodymium Flat full-range driver unit £450.0060Hz~22kHz Efficiency 90dB(1m) Dimensions 87 (H) ×78 (W) × 40 (D) mm Weight 220g FAL FLAT AMT Neodymium Heil Driver type Tweeter unit £765.001200Hz~25kHz Efficiency 97dB(1m) Dimensions 114 (H) ×89 (W) × 80 (D) mm Weight 1.0kg Din ce stiu,au referinte bunicele.

Link spre comentariu

Am inteles,nu sunt bune de nimic ale mele,o sa le arunc atunci.

Nu este cazu sa bagi la cap ce zic uni pe aici.. daca ar fi dupa mintea unora ar trebui sa iti faci boxe cu difuzoare fullrange sau horn si statie pe lampi.Daca este SONY, TECHNICS, PIONEER, ONKYO, CANTON, ELAC, HECO, MAGNAT, JBL.. sunt chinezesti, sunt din gama consumers, nu se aude bine, are nustiuce naspa in ele..... :nas:
Link spre comentariu

Am inteles,nu sunt bune de nimic ale mele,o sa le arunc atunci.

Nu este cazu sa bagi la cap ce zic uni pe aici.. daca ar fi dupa mintea unora ar trebui sa iti faci boxe cu difuzoare fullrange sau horn si statie pe lampi.Daca este SONY, TECHNICS, PIONEER, ONKYO, CANTON, ELAC, HECO, MAGNAT, JBL.. sunt chinezesti, sunt din gama consumers, nu se aude bine, are nustiuce naspa in ele..... :nas:
Halucinant ! Care este probabilitatea ca voi doi sa locuiti in acelasi oras ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări