Cilibiu Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Am acest traizstor ars intr-un amplificator . http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 101_6M.pdf Am cautat pe la magazine si nu au. Ce as putea folosi in locul lui? Ma gandeam la un bc337 si 2 rezistente de 47 ohm, dar cred ca distrug trazistorul din cauza curentului mare in Baza. Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Poti pune un tranzistor de uz general (BC547, 546 sau 337,etc) si acei rezistori. Vezi ca e vorba de 47 kohmi si nu de ohmi. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Mersi de ATENTIA atrasa asupra valori, nu am vazut ca scrie in paranteza Kohm.O sa incerc sa vad ce iese. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Am acest traizstor arsCare anume "acest" ?Pdf-ul tratează seriile KRC101M... KRC106M !Atenţie, fiecărui indicativ îi corespund alte valori ale rezistenţelor, consultaţi atent tabelul respectiv ! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Imi cer scuze este vorba de KRC104M. Cel cu rezistentele de 47K. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Un pdf atat de bine documentat nu ar trebui sa lase loc de dubii, ai acolo tot ce iti trebuie, curentul de colector, tensiunile implicate, rezistentele echivalente pentru fiecare varianta, timpii de comutatie, si tot ce iti mai trebuie pentru a putea face o alegere potrivita, nu trebuie decat sa compari datele de acolo cu cele ale altor modele mai des intalnite, cele care corespund sunt si cele care pot fi folosite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum